Voel jij dat het anders mag, maar weet je nog niet hoe?

de balans opnieuw vinden

Loop je vast in het dagelijkse leven?

Zit je niet lekker in je vel?
Weet je even niet meer hoe je thuis alle ballen hoog moet houden?

Of mis je dagelijks het behang om je kinderen achter te plakken?

Kortom ben je je balans volledig kwijt,

en heb je geen idee hoe je dit kunt veranderen?

 

Jouw innerlijke stem weet het wel!

 

Heb jij wel eens een heel sterk gevoel? Dat iets klopt of juist niet klopt? Zo’n gevoel waarbij je hele lichaam reageert?

Dat gevoel, je intuïtie, is je innerlijke stem en deze mag gehoord worden! Deze stem weet namelijk feilloos te vertellen wat jij nodig hebt in je leven.

Via een afstemming help ik je om weer terug in contact te komen met deze stem, je intuïtie. Want pas als je weet wat je nodig hebt voor een gelukkiger leven, kun je die stappen ook gaan zetten.

Alles waar je tegenaan loopt kun je vragen en neem ik mee in de afstemming. Soms kan er al meteen een omslag gemaakt worden, maar meestal krijg je handvatten waarmee je zelf verder aan de slag kunt.

Mijn ervaring is dat een afstemming voelt als een bevestiging van hetgeen je eigenlijk al wel wist, maar waar je de woorden niet voor kon vinden. In een afstemming heb je precies de kern, jouw innerlijke wens te pakken!

Waarom een afstemming?

Een afstemming is een boodschap van je diepste innerlijke zelf, puur vanuit je hart.

Het aanvragen van een afstemming of vervolgafstemming is laagdrempelig.

Alle communicatie gaat via de digitale weg. Je mag lekker in je eigen vertrouwde omgeving blijven en hoeft niet naar me toe te komen. Er hoeft ook niet speciaal tijd vrij gemaakt te worden. Wel zo fijn als je een drukke baan of druk gezin hebt!

Een intake is niet nodig, je hoeft dus ook niet die eerste spannende kennismaking aan te gaan. Een korte uitleg op papier is voldoende. 

Er is geen terughoudendheid of ongemakkelijkheid in de communicatie.

Eén afstemming is vaak (niet altijd) voldoende om inzicht te krijgen en tot verbetering te komen.

Het gesprek is niet aan tijd gebonden.

Je kunt de afstemming lezen wanneer en hoe vaak je wilt. Je zult merken dat je er steeds weer iets nieuws uit haalt. Ook op latere momenten.

“Ik ben je diep diep dankbaar!”

“Met dit kaartje wil ik je nog maar eens bedanken voor je afstemming. Ik lees je werk nog regelmatig door en dan worden steeds andere facetten helder voor mij. En ik kan door jouw werk in verbinding komen met heel oude, diep verstopte pijn…Jouw afstemming bracht de verwerking daarvan in een stroomversnelling!! Door jouw beeldtaal kon ik in contact komen met het kleine meisje in mij. Nu kan ik veel beter voor haar zorgen en daar ben ik je diep diep dankbaar voor!
En, ik zou er nog veel meer over kunnen zeggen… Bijvoorbeeld dat ik me achteraf realiseer dat jij in jouw afstemming een proces beschreef dat op onbewust niveau bij mij gaande was, maar waarmee ik nog niet in verbinding was. Pas achteraf, toen dat proces wat jij dus al beschreef, binnen mijn blikveld kwam, realiseerde ik me dat jij dat al beschreven had. En toen kreeg jouw afstemming er een dimensie bij. Namelijk dat ik me ervan bewust werd dat processen soms ‘ondergronds’ plaatsvinden op momenten dat je denkt stil te staan in je leven. En dat ik er op mag vertrouwen dat het allemaal goed is. Dat ook al zie ik het niet, er op energetisch niveau toch processen plaatsvinden.”

“Ik ontdek steeds nieuwe stappen die ik mag zetten.

“Een tijdje geleden heb ik een hele bijzondere afstemming ontvangen van Ilse. Deze raakte me zeer en heeft me geholpen mijn weg weer terug te vinden! Pas las ik de afstemming weer en steeds ontdek ik nieuwe handvatten die nu weer de aandacht mogen hebben. Zo bijzonder hoe dit werkt en vooral ook door blijft werken!”

“Wauw wat een fijne afstemming!”

Wat is het bijzonder om te lezen, zo kloppend! Letterlijke gedachtes en uitspraken komen terug in dit verhaal, terwijl je me helemaal niet kent. Het lijkt alsof ik mijn leven teruglees en een stukje verder kan lezen. De afstemming geeft me een hele steun in de rug bij een moeilijke beslissing die ik onlangs gemaakt heb! En de tips ga ik zeker goed onthouden. Heel dankbaar voor deze afstemming!”

Wat doe ik?

In een afstemming ga ik in gesprek met je onderbewuste, je intuïtie. Dit doe ik op afstand op basis van een foto, geboortedatum, jouw vragen en eventueel een korte omschrijving van het gezin. Het contact loopt via de mail, dus je hoeft niet naar me toe te komen. Die drempel is al weg. 

Tijdens de afstemming laat ik komen wat er komt, omdat ik er van uit ga dat je innerlijke stem zelf die onderwerpen aan bod brengt, die op dit moment nodig zijn. Maar ik neem je vragen natuurlijk wel mee. 

Hoe doe ik dat dan?

Ik stem af op jou. Net als bij een radio zoek je naar de juiste frequentie. Dit doe ik in de energie. Als ik de juiste “frequentie” gevonden heb, dan ga ik in gesprek. Dit gaat haast als vanzelf.

Tijdens het gesprek komt heel duidelijke naar voren wat jij nodig hebt of hoe je je kinderen beter kunt ondersteunen.
Maar het kan ook zo zijn dat specifieke blokkades direct verholpen worden. Blokkades die zijn ontstaan door een trauma, door een auralifter of in een vorig leven. 

Helpt het echt?

Afstemmingen maken je bewust van de volgende stap op je pad. 

Op het moment dat specifieke blokkades verholpen zijn, kun je vaak al direct een verandering merken. Al komt het ook vaak voor dat je zelf of samen met je kind nog stappen te zetten hebt.

Afstemmen kan en past voor alle situaties. Simpelweg omdat het jouw innerlijke stem is, die vertelt wat je nodig hebt!

Alles wat ik hoef te doen is luisteren!

De methode

Ik werk volgens de luisterkind-methode van Diana Hendriks.

Anders dan de naam doet vermoeden, is deze methode voor zowel kinderen als voor volwassenen.

Maar ik kan ook afstemmen op ongeboren kinderen en vrouwen die een kinderwens hebben.

Ook mensen die door een ziekte, aandoening of zelfs overlijden, hun wensen niet meer kenbaar kunnen maken, kunnen met een afstemming weer gehoord worden.

 

 

Wat kost het?

Voor een afstemming of een Luisterkind afstemming vraag ik 97 euro.  Je ontvangt hiervoor een volledig uitgeschreven verslag van de afstemming van circa 3 tot 5 pagina’s.

Direct een afstemming aanvragen?
Ja, heel graag