Belangrijk om te weten

Ik ben te aller tijden in de mogelijkheid om een afstemming te weigeren, zonder opgave van reden. 

Kinderen vanaf de leeftijd van 10 jaar moeten op de hoogte zijn dat de ouders/verzorgers een afstemming hebben aangevraagd. Ik ga er vanuit dat de ouders dit met hun kind hebben overlegd en dat het kind akkoord is.

Ik ben in de gelegenheid om een ander tijdspad aan te geven, zonder opgave van reden. Uiteraard probeer ik altijd wel de afstemming binnen twee weken te realiseren.

Vermeld zoveel mogelijk informatie op voorhand in de e-mail, zodat ik zo gericht mogelijk de afstemming in kan gaan. Met genoeg informatie kan ik meer gerichte stappen zetten en zo goed mogelijk naar oplossingen komen. Dat is wat ik met de Luisterkind- afstemming wil realiseren en daar heb ik de informatie van jou bij nodig.

Wat kun je uitsluiten

Ik ben geen therapeut, arts, orthopedagoog of kinderpsycholoog.

Ik voorkom of verhelp geen ziektes of aangeboren afwijkingen van welke aard dan ook.

Tijdens de afstemming wordt nooit het Zielendoel van jou of het kind duidelijk. Jij of jouw kind weten het zelf wel, maar zal het nooit met mij delen.

Ik voorspel nooit echtscheidingen, huwelijken, zwangerschappen of ziektebeelden/overlijden.

Ik maak alleen een Luisterkind- afstemming voor de ouder bij wie het kind woont. Ik behandel geen aanvragen van oma voor haar kleindochter, van een neef voor zijn nichtje, voor een ouder over hoe haar kind het bij haar ex-echtgenoot heeft, van een juffrouw op school over een kindje in haar klas of welke andere combinatie denkbaar is.

Klachten?

Mijn praktijk valt onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT).
GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Meer informatie over mijn klachtenregeling vind je op: https://gatgeschillen.nl/

Ik werk volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/

Heb je een klacht?
Laat het me weten als je ergens niet tevreden over bent, dan zoeken we samen naar een oplossing. Ik vertrouw erop dat we er samen uit kunnen komen.

Lukt dat toch niet, dan kun je de klacht aanmelden bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten. (GAT)