boodschap voor jou

Gratis Mini Human Design Reading

Human Design is een prachtig persoonlijkheidssysteem dat op een hele krachtige manier uitlegt hoe jouw energie voor jou werkt. Hoe je in je kracht kunt komen te staan. Maar ook waar je jezelf tegen houdt. 

In deze mini reading geef ik je een klein doorkijkje naar hoe dit voor jou werkt. Dus…..

 

❤️Benieuwd naar hoe jouw energie stroomt?

❤️Hoe jij op de meest krachtige manier jouw keuzes kunt maken?

❤️En hoe je herkent of je in of uit je kracht bent?

 

Wat anderen over Human Design zeggen

Ilse heeft het Human Design van onze vijfjarige dochter berekend en uitgelegd. Wat een herkenning roept dat op! Zonder mijn dochter te hebben ontmoet, wist Ilse haar sterke én kwetsbare kanten te benoemen en te duiden. Gedrag waar wij als ouders wel eens tegenaan lopen blijkt voort te komen uit de manier waarop onze dochter de wereld ervaart en energie ontvangt. Fijn om hier nu op in te kunnen spelen. Door bijvoorbeeld niet meteen een antwoord op een te maken keuze te verwachten, raakt onze doc... Read More

Jessica
Jessica

Via de Human Design Reading heeft Ilse mij een stukje verdieping gegeven in Human Design waar ik naar op zoek was. Het heeft mij nieuwe inzichten gegeven in mijn valkuilen en talenten. En we hebben direct acties opgesteld waar ik mee aan de slag kon gaan. Dit resulteerde in een zeer positief gesprek op mijn werk, waar ik eerder in zou zijn vast gelopen. En waar ik vastgehouden zou hebben aan verantwoordelijkheden die niet van mij zijn. Kortom in een kort gesprek al heel veel inzichten en tools w... Read More

Ria

“Ik kom er achter dat ik teveel de spreekwoordelijke bomen op aan het kweken ben. Ik merk dat me dat ook steeds meer gaat vervelen. Dus na jouw Human Design mini reading heb ik meteen mijn agenda gepakt en  ben ik gaan kijken hoe ik anders kan prioriteren en welke taken door andere overgenomen kunnen worden. Zodat ik kan blijven doen waar ik blij van word.
Dankjewel daarvoor, Ilse”

Christa
boodschap voor jou

Gratis Mini Afstemming

Een mini afstemming is een goede manier om kennis te maken met het principe van afstemmen. Op deze manier kan je ervaren wat een afstemming voor je kan betekenen.

Een mini afstemming is dan ook een klein cadeautje helemaal voor jezelf.

Dus:

❤️Benieuwd naar wat jouw onderbewuste jou te vertellen heeft?

❤️Wil je een korte boodschap speciaal voor jou in afstemming op jou geschreven?

❤️Wil je kennis maken met mijn manier van werken?

 

en ontvang een boodschap speciaal voor jou!

gratis e-book

Visualisatie Energetische Reiniging

Heb je na een drukke dag of een druk feest wel eens het gevoel dat je helemaal vol zit?  Dat er niets meer bij kan? Dat je echt even moet ontladen?

Of heb je af en toe het idee dat je een emotionele bom bent, dat je stemming ineens verandert, terwijl je normaal heel kalm reageert.

Dan zou het zomaar eens kunnen zijn dat je energie van anderen hebt overgenomen. Of dat je gewoon zoveel indrukken binnen hebt gekregen, dat je even niet meer weet hoe ze kwijt te raken.

Dat is nou precies waar deze visualisatie je bij kan helpen.

In 20 minuutjes ontdoe je jezelf van alle indrukken, gevoelens, emoties en overtuigingen die je van anderen hebt overgenomen. En je kunt hem zo vaak als je wilt gebruiken.

Neem jij de tijd om even voor jezelf te zorgen?

 

moeder en dochter in liefdevolle omhelzing

Praktijk Puur Sense
Ilse Wijnen

Adres:
Hulselsedijk 8
5541RP Reusel

Email: info@praktijkpuursense.nl

Whatsapp: 06- 34 12 26 52

KvK: 78129656
BTW: NL 003296322B43

Privacyverklaring

Algemene Voorwaarden

Belangrijk om te weten