Tijd voor jezelf zonder schuldgevoel?

innerlijke wens-praktijkpuursense

Ben je moe en weet je even niet meer hoe je thuis alles voor elkaar kunt krijgen?

Ben je het gedoe met je kids zo ontzettend zat?

Wil je nu ook wel eens even lekker gaan zitten met een kop thee, maar spookt je to-do lijstje steeds door je hoofd? Waardoor je aan het einde van de dag tot de conclusie komt dat dat kopje thee eigenlijk het enige is wat je de hele dag hebt gedronken?

Voel je jezelf soms als een gevangene in je eigen leven, in de mallemolen van alle dag?

Dat mag anders, nietwaar?

 

Ik hoor je al zeggen…. Maar hoe dan?
Een vraag die ik mezelf voorheen ook meerdere malen heb gesteld. Als je elke dag in hetzelfde cirkeltje ronddwaalt, dan zie je op een gegeven moment de uitgang niet meer. Je wilt het anders. Je wilt meer energie, je wilt meer harmonie in huis, je wilt meer tijd voor jezelf. Liefst ook zonder schuldgevoel. Maar de afslag om dat allemaal voor elkaar te krijgen, die dwaal je steeds voorbij. De dag is elke keer weer gevuld met jouw automatische piloot en jouw to-do lijstje.

Bah, wat baal je daar van!

Maar hé, het is niet erg als je het zelf even niet meer ziet. Als je de uitweg even kwijt bent. Een frisse blik kan je daarbij enorm helpen. En laat ik nu die frisse blik graag voor je zijn!

Want het kan anders, echt waar. Het is mogelijk om weer die relaxte, lieve mama te zijn. Die mama die niet dagelijks tegen haar kinderen staat te roepen en te mopperen. Die mama die genoeg tijd voor zichzelf heeft, zodat ze aan het einde van de dag nog energie over houdt om een verhaaltje voor te lezen.
Die mama die tijd over houdt om nog lekker even met een boekje in de tuin te zitten voordat de kinderen uit school komen. Niet omdat het moet, maar gewoon omdat je lezen zo heerlijk vindt om te doen! Of wandelen of fietsen of gezellig kletsen met een vriendin of…. of….

Klinkt goed hè?

Waarom dan coaching?

Ik help je een frisse blik op jouw situatie te werpen. Zodat je die way-out weer kunt vinden.

Het helpt je om de regie over jouw leven weer te pakken. Om weer in het middelpunt te gaan staan van jouw eigen leven! 

Waardoor je in staat bent om de keuzes te maken die bij jou passen. Waardoor je weer gaat voelen waar jij blij van wordt. En het helpt je tijd vrij te maken om dat ook te kunnen gaan doen.

Want als jij happy bent, dan zie je dat automatisch bij je kinderen terug! Raar maar waar! 

En dat brengt dus meteen een soort balans en rust in huis! Het geeft ruimte om als gezin een fijnere weg in te slaan. Hoe fijn is dat?

Vind je het lastig om naar me toe te komen? No problem. Online coaching is ook mogelijk. Maar bedenk wel. Live coaching heeft meer impact.

Heb je geen tijd? Wacht even…. was dat niet precies het doel wat je had? Meer tijd voor jezelf? Ik heb mijn persoonlijke coaching altijd als een cadeautje ervaren. Even me-time. Tijd voor mij. Geen kinderen, geen werk, geen man. Niemand die op dat moment iets van me wilde. Maar gewoon even oh zo belangrijke tijd voor mezelf! En het mooie is. Je krijgt er alleen nog maar meer tijd door.

Ilse Wijnen profiel

Intuïtief

Mijn intuïtie is voor mij mijn allerbelangrijkste tool, om samen met jou tot de kern te komen van wat er speelt. Je zult ook niet zo snel de standaard “volgens de boekjes” methodes zien toepassen.

Door mijn intuïtie te gebruiken, komen we namelijk veel sneller tot de kern van het verhaal. 

Dan ben je natuurlijk ook benieuwd naar de methodes die ik wel toepas, of niet?

Ik maak onder andere gebruik van hypnotherapie, visualisaties, kaartendecks , familie opstellingen, het maken van afstemmingen en creatieve gesprekstechnieken zoals voice dialogue.

Wanneer je aanmeldt

Vrijblijvende telefonische kennismaking

Ik start altijd met een korte telefonische kennismaking. Zo kunnen we beide bepalen of we matchen. En kunnen we ook meteen een intake plannen.

Intake

De intake duurt ongeveer een uur. Tijdens de intake bepalen we waar we naartoe gaan werken. Een intake kost 67 euro.

Coachingsgesprekken

Tijdens de coachingsgesprekken gaan we naar jouw doel werken. Deze gesprekken kosten 75 euro per uur. En zullen ook gemiddeld een uur duren. Tenzij we vooraf hierover andere afspraken maken.

Het is mogelijk om met losse afspraken te werken. Ook bied ik 3 maanden trajecten aan. Waarin we wekelijks samen komen.

Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend even contact met me op.
Doe ik!