handen die samen contact maken in liefde en harmonie

De ervaring van Marguerita met mijn Luisterkind afstemming

Ik kan je nog zoveel dingen vertellen over wat een Luisterkind afstemming is. Wat je er mee kunt en waar je het allemaal voor in kunt zetten. Maar het ervaringsverhaal…

Door Ilse Wijnen

mrt 11, 2022

Ik kan je nog zoveel dingen vertellen over wat een Luisterkind afstemming is. Wat je er mee kunt en waar je het allemaal voor in kunt zetten. Maar het ervaringsverhaal van Marguerita geeft zo’n helder beeld. Ze omschrijft ontzettend duidelijk wat een afstemming is, hoe het in zijn werk gaat en hoe zij mijn afstemming voor haar dochter ervaren heeft.

Lees hier alvast een voorproefje. Door te klikken op de link, kun je het volledige artikel lezen.

“Het gaat zoveel lagen dieper dan wat ik zelf op dit gebied kan in de communicatie met mijn meiden. Heel erg mooi om te lezen. Fijne inzichten. Het kwam binnen. Een paar concrete handvatten ook om mee aan de slag te gaan. Wat ik vooral heel erg prettig vind, is dat ik teruglees met hoeveel liefde Ilse mijn dochter tot inzichten brengt en processen laat doorlopen waarbij ik zelf niet bij machte ben om haar te helpen.”

Mijn ervaring met een kinderfluisteraar op afstand

Related Posts

Mijn droom

Mijn droom

Toen het idee van mijn eigen praktijk begon te vormen, zag ik mezelf al zitten. In een cafeetje,...