moeder en dochter in liefdevolle omhelzing

Jouw onderbuikgevoel als wegwijzer voor rust in je gezin!

Herken het, vertrouw het en zet het moeiteloos in.

 

Betrap je jezelf ook wel eens op deze gedachten?

 

😤Ik ren potverdorie de benen onder mijn kont uit voor iedereen en ondertussen krijg ik alleen maar een grote mond terug. 

😤Kunnen ze nou nooit eens normaal doen tegen elkaar. Jeetje, ik wel ook wel eens gewoon rustig eten, zonder dat  geruzie de hele tijd.

😤Pffff. Ik moet ook altijd alles zelf doen. Een beetje hulp zou wel fijn zijn.

😤Ah nee, niet weer. Kan hij nou niet gewoon even één nachtje doorslapen. Is dat nou zo veel gevraagd?

😤Hoe kan het dat al die mama’s op het schoolplein er zo relaxt bij lopen? Hoe doen ze dat, toch?

 

Herkenbaar? Dan herken je vast ook dit….

In je zoektocht naar het stoppen van al die strijd in huis, ben je heel erg in je hoofd gekropen. Je bent continue aan het bedenken hoe je de lieve vrede in huis maar kunt bewaren. Hoe je er maar voor kunt zorgen dat je kinderen het toch maar gezellig hebben.

En ondertussen ren je je rot om iedereen tevreden en uit elkaar te houden.

Op een gegeven moment is het teveel en knap je uit je plaat. En om je schuldgevoel goed te maken ga je nog meer je best doen. Want wat als ze daar toch later last van zouden krijgen. Oei daar wil je echt niet aan denken. Je doet zo je best, alles voor je kinderen.

Als laatste redmiddel om toch die gezelligheid in huis maar voor elkaar te krijgen, neem je contact op met een coach voor je kinderen. Het gaat echt niet lekker met ze.

 

Spoiler Alert!

De vraag is meestal niet: welke coach kan mijn kinderen helpen?

Maar de vraag is: welke coach kan mij helpen? De oplossing ligt namelijk 9 van de 10 keer niet bij je kinderen.  De oplossing begint bij jou als moeder! Ik geloof er namelijk heilig in, dat wanneer het met jou als moeder goed gaat, dat de kinderen daar dan automatisch in mee gaan.

Het goede nieuws. Wanneer  jij beter voor jezelf gaat zorgen, lekkerder in je vel komt te zitten en meer gaat doen wat jij leuk vindt, waar jij energie van krijgt. Dan straal je dat uit.

En dat zie je direct terug bij de mensen om je heen.

Ok, leuk. Maar hoe dan?

Diep van binnen weet iedere mama, dus ook jij , exact wat ze nodig heeft, exact wat het gezin nodig heeft. Exact wat wel en niet werkt binnen haar gezin.

Dat zit niet in je gedachten, daar kun je het niet vinden. Dat zit in je lijf. Jouw lichaam geeft jou intuïtief de juiste antwoorden op alles.

Alleen is ons in onze jeugd, door onze opvoeding, op school en door de eisen van de huidige maatschappij aangeleerd om alles met ons hoofd te beslissen.

Wat nou, als ik je vertel dat het mogelijk is om weer terug te komen bij die innerlijke stem, die intuïtie waar jouw gezin zoveel baat bij heeft.

Daar komt nu Egt Ontspannen Opvoeden om de hoek kijken.

 

 

In Egt Ontspannen Opvoeden leer ik je  in 3 maanden je eigen onderbuikgevoel herkennen, vertrouwen en inzetten in je gezinsleven.

Resultaat?

Minder geruzie, meer rust, balans, vertrouwen, liefde, gezelligheid en genieten met elkaar!

Leuke bijkomstigheid: Niet alleen je gezin wordt gezelliger. Ook jij gaat steeds meer tijd en energie krijgen voor de dingen waar jij blij van wordt!

rust in gezin

Om daar te komen, leer je in Egt Ontspannen Opvoeden:

🧡je onderbuikgevoel herkennen

🧡keuzes te maken vanuit je onderbuikgevoel, met als gevolg meer energie, meer spelen, meer plezier voor jou en je gezin.

🧡kiezen voor jezelf en je gezin zonder schuldgevoel

🧡erop vertrouwen dat jij altijd diep van binnen weet wat je gezin nodig heeft

🧡je minder aan te trekken van de mening van anderen

🧡van binnen voelen waar jij als mama en je gezin echt blij van worden

🧡vooraf intuitief de juiste keuzes maken, zodat er minder gedoe is.

 

Ilse Wijnen profiel
Hoe het inzetten van je onderbuikgevoel, rust brengt in je gezin

Intuïtie en jouw krachtige manier van keuzes maken is voor iedereen anders.

Voor mij werkt intuïtie als een onderbuikgevoel, een zacht stemmetje, of woorden die iemand zegt die uit de zin lijken te springen. Maar vooral dat onderbuikgevoel is enorm aanwezig. 

Het is een kunst om dat onderbuikgevoel te durven volgen.

Maar oh als ik dat doe en durf, dan maak ik beslissingen, waarvan ik nu nog niet weet wat het me gaat brengen, maar waarbij alles in mij zegt dat het de juiste is.

Ik weet ook dat wanneer ik mijn onderbuikgevoel volg, de vervolgstappen op mijn pad komen. Zonder trekken, zonder duwen, zonder frustratie. Dan vallen alle puzzelstukjes in elkaar. Zomaar. Dan past het. Dan klopt het.  Toch vraagt het wel een stukje vertrouwen.

Je baan opzeggen met een jong gezin, een partner die net een bedrijf is gestart, een eigen huis en hypotheek,  is nogal wat. Om maar een voorbeeldje te noemen. Maar toen ik die keuze maakte stuiterde ik zowat. Mijn onderbuik gloeide, ik was zo blij. Het voelde zo goed. En dat zonder te weten wat er verder nog op mijn pad zou komen. Ik voelde aan alles dat dit de weg naar meer geluk was.

Dus ik deed het. Ik zette die stap. Hoe spannend ook.

Het was de beste stap die ik ooit gezet had.

Het gaf me ruimte om te ontdekken waar ik blij van wordt, mijn intuïtie te ontwikkelen. Het gaf me tijd om mijn eigen praktijk op te zetten. Het gaf de mogelijkheid om de buitenschoolse opvang voor de kinderen op te zeggen, waar ze vaak totaal uitgeput en overprikkeld vanaf kwamen. Het bracht mij rust, de kinderen rust, het bracht stabiliteit, joy.

Het bracht een wereld van verschil.

En dat met die ene keuze, de durf en gelukkig ook de mogelijkheid om mijn onderbuikgevoel te volgen.

Ok, dit was natuurlijk wel een mega lifechange. Maar ook in de kleinere beslissingen gebruik ik het. Is mijn dochter moe, voel ik dat het op is. Dan haal ik haar niet over om toch naar sport te gaan.

Of moet ik een keuze maken tussen een logopedist in mijn woonplaats of 1 twintig minuten verderop, dan is mijn gevoel leidend. Met als gevolg dat we 5 maanden lang, elke week twintig minuten naar logopedie zijn gecrosst. Het voelde goed en achteraf was dit de juiste keuze.

En voel ik dat mijn energie op is? Dan neem ik gewoon overdag een extra pauze, maak ik een wandeling of pas mijn voeding aan. Net wat op dat moment voor mij als de beste keuze voelt.

Dat is precies wat ik jou ook gun.

Dat je leert hoe jij die beste keuze kunt maken voor jou en voor je gezin. Hoe jij naar dat fluisterende stemmetje of die schreeuwende onderbuik kunt luisteren en er ook op durft te vertrouwen. Hoe jij meer flow kunt ervaren en hoe ook jij dat pad kunt kiezen waarbij alle puzzelstukjes als vanzelf in elkaar vallen.

Ik gun jou dat ook zo!

Dus kriebelt er nu iets in je onderbuik? Of fluistert er een stemmetje, dat wil ik ook?

Stap dan nu in, bij Egt Ontspannen Opvoeden.

 

Elke mama en elk gezin is anders. Daarom is elk traject uniek!

Elke mama en elk gezin is anders. Daarom pas ik jouw traject egt ontspannen opvoeden aan op jouw persoonlijke situatie.

De basis van elk traject is echter Human Design. Human Design is een persoonlijkheidssysteem dat jou laat zien hoe jouw energie stroomt, hoe je keuzes kunt maken die jou het meeste joy opleveren. Het geeft je alle informatie over jouw onderbuikgevoel. Wil je meer weten over Human Design? Iets verderop vind je de link.

Daarnaast bekijken we per sessie wat jij nodig hebt, zodat jij aan het einde van de drie maanden jouw onderbuikgevoel weer herkent, erkent en vertrouwt. Waardoor er automatisch meer rust in je gezin komt. En natuurlijk kun jij daarin volledig jouw wensen kenbaar maken.

Maar ik begrijp ook wel dat het fijn is om een beetje te weten wat we gaan doen.

 

In Egt Ontspannen Opvoeden zit in ieder geval

🧡Intake

🧡Human Design Sessie

🧡6 coaching sessies van 1,5 uur

🧡Mogelijkheid om vragen te stellen

 

2 van de coaching sessies kun je ook anders inzetten naar je behoefte.

Dit kunnen zijn:

  • Luisterafstemming voor jezelf
  • Fluisterafstemming voor je kind
  • Extra Human Design sessie
  • Human Design opstelling

 

Een voorbeeld van een Egt Ontspannen Opvoeden traject zou dus kunnen zijn:

🧡Intake

🧡Human Design Sessie

🧡Human Design opstelling

🧡NEI consult voor je zoon of dochter

🧡4 coaching sessies van 1,5 uur

🧡Mogelijkheid om tussentijds vragen te stellen

Wat gaan we tijdens de sessies doen?

Ook dit is je mind die graag zekerheid wil hebben. Want als je tot hier gelezen hebt, dan weet je waarschijnlijk al best aardig of praktisch intuïtief bij je past of niet. Al snap ik best dat het spannend is om in zo’n traject te springen. Dat geeft niet. Ik geef je graag een kijkje in mijn gereedschapskist.

Per sessie bekijken we waar op dat moment de behoefte ligt. Daarbij zet ik diverse tools in. Door op de linkjes te klikken, krijg je een beeld van wat de tools inhouden.

NEI Consult

Voice Dialogue

Familie opstellingen

therapie door tafelopstelling

Ervaringen van andere mama’s

“Er is zoveel meer rust in huis”

“Ik raak minder snel in paniek en ervaar minder angsten.

Ik ben rustiger in de gedachtegang. 

Ook ben ik niet meer de hele tijd een luisterend oor voor de ander. Dat is heerlijk. Het mag nu ook meer over mij gaan.

 Ik vertrouw meer op mezelf. Ik luister beter naar mezelf.

Ik ben nog niet helemaal ok met mezelf, maar ook dat begint zeker wel te komen. In mijn uiterlijk merk ik steeds vaker op dat bijvoorbeeld mijn haar leuk zit of dat ik er goed uit zie. En ook van binnen voelt het gewoon echt.

 Er zit nog wel wat onzekerheid, Maar ik voel ook steeds meer dat ik me niet hoef te vergelijken met anderen. Het is ieder voor zich en ik ben wie ik ben.

En ook in de relatie met mijn dochter: We kunnen weer samen lachen, de boosheid bij haar en mij is minder. Er is meer openheid van haar naar mij toe. Daardoor voel ik me lekkerder in mijn vel.

Voor het traject vond ik het heel lastig om haar wat meer los te laten, te vertrouwen. Ze deed veel stiekeme dingen. Door het traject is het vertrouwen naar haar al groter geworden. En onlangs is er iets gebeurd, waardoor ze zelf ook dingen in is gaan zien. Alles is nu open kaart. Dat sterkt het vertrouwen enorm.

Nu als ik dingen merk, die ze stiekem deed. Geef ik ze aan. Spreken we er over en nu geeft dat rust. Er is nu wel rust.”

“Ik besef nu pas dat ik eigenlijk al afstem op mijn intuïtie”

“Ilse heeft me veel inzicht gegeven. Vooral ook veel inzicht dat ik het afstemmen op mijn intuïtie eigenlijk al doe. Ik dacht dat het gewoon iets was wat ‘gewoon’ was. Maar nu besef ik pas dat ik al een heel eind ben met het contact met mijn onderbewuste. Dat dit een hele mooie tool is die ik vaker mag gebruiken voor mezelf en voor andere situaties. Dus dankjewel dat ik dit inzicht via jou heb mogen ontvangen!”

𝘿𝙖𝙣𝙠𝙟𝙚𝙬𝙚𝙡 𝙄𝙡𝙨𝙚 “Dankzij jouw afstemming kan ik haar nog beter ondersteunen. Ik stond al voor haar open, maar nu heb ik nog meer handvatten om haar te helpen. Ik kan nog meer voor haar betekenen. Ik vind het ook zo mooi, zo bijzonder hoe exact je haar beschreef. De bewoordingen die je in de afstemming gebruikt, die gebruikt zij ook heel vaak. Ik herken mezelf er ook heel erg en ik wil die cirkel juist doorbreken. Een aantal dingen was ik me al bewust van, maar veel ook nog niet. Dat helpt me om nu verdere stappen te zetten met haar.” 

“Ik kon volledig mezelf zijn”

Ik heb een hypnose mogen ontvangen van Ilse, een vervolg op ons intake gesprek en een korte start hypnose. Ik heb veel inzichten gehad en veel linken kunnen leggen naar eerder bovengekomen patronen en overtuigingen. Ik ben tijdens de hypnose in verschillende ruimtes en momenten geweest. De begeleiding was fijn en ik voelde me veilig, waardoor ik volledig mezelf kon zijn. Ik heb mijn emoties er kunnen laten zijn, om zo weer wat opgeslagen pijn los te kunnen laten. Dankjewel Ilse, voor de fijne sessie. Ik kijk nu al uit naar onze volgende sessie

“Op een fijne en liefdevolle manier richting de wortel van mijn blokkade”

Een paar weken geleden kwam ik bij Ilse voor een hypnosesessie.

Ze zorgt er direct voor dat je je op je gemak voelt. Ze straalt rust uit.
Zonder in details te treden over het thema en de blokkades die ik ervaarde bracht ze me op een fijne en liefdevolle manier richting de wortel van mijn blokkade, hierbij bleef ze er ook voor zorgen dat ik me veilig en op mijn gemak voelde.
Na de sessie zorgt ze nog voor een fijn nagesprek waarbij je genoeg tijd krijgt om weer lekker fris en helder te zijn.
Het was een hele mooie reis die ik gemaakt hebt, en vond het ook een hele fijne sessie.
Dankjewel hiervoor.

Hey maar Ils, hoe zit dat dan met…

dat voelen en afstemmen op jezelf? Eigenlijk vind ik dit best wel eng?
Ok, dat kan ik me voorstellen. Maar weet je, dit traject is heel praktisch en laagdrempelig. Je luistert niet naar iets geks, maar je gaat naar je innerlijke stem luisteren. Diep van binnen weet je alle antwoorden al. Alles wat je nodig hebt om meer rust te krijgen in je gezin, zit al in je. Je wordt je er alleen van bewust.

ja, maar wacht even…. Als ik alles op gevoel moet gaan doen, hoe moet dat dan. Mag ik dan helemaal niet meer denken? Hoe werkt dat?

Onze maatschappij is heel erg ingericht op het afwegen van voors- en tegens. Het luisteren naar de adviezen van anderen en het zien van de nadelen.

Terwijl ons lichaam eigenlijk heel wijs is en alle antwoorden die voor jou goed zijn, al in zich heeft. Dat is waar ik je weer bewust van ga maken. Want je lichaam geeft al die signalen nog steeds af. Alleen zijn we vaak zo druk bezig dat we die signalen niet meer opmerken.

En nee, je gaat niet alles op gevoel doen. In een druk gezin is het ook heel fijn om een praktisch en logisch nadenkend bezig te zijn om de zaak draaiende te houden. Maar het helpt enorm als je je intuïtie hierbij gebruikt. Dat maakt beslissingen stukken makkelijker.

heb ik dat eigenlijk wel, dat onderbuikgevoel?

Iedereen is geboren met een natuurlijk instinct. Een natuurlijke intuïtie. Een innerlijke stem vol wijsheid. Deze innerlijke stem, helpt je om je veilig en gezond te houden.

In de oertijd was deze stem essentieel om te overleven. Alleen in de tegenwoordige tijd, hebben we geleerd om veel meer te vertrouwen op onze mind, onze gedachten. We zijn het verleerd om naar onze intuïtie te luisteren.

Je onderbuikgevoel is een specifieke vorm van intuïtie. Met een Human Design consult leer ik je heel duidelijk of jouw onderbuikgevoel jouw krachtigste manier van keuzes maken is, of niet. 

Dus inderdaad, als je geen generator of manifesting generator bent, (volgens de Human Design), dan is je onderbuikgevoel niet jouw krachtigste manier om keuzes te maken. Wil je hier eerst meer over weten? Vraag dan hier je gratis mini Human Design Reading aan. 

Maar wat als ik dat onderbuikgevoel dus niet heb of niet herken?

Heb je het wel, maar herken je het nog niet? Daar ga ik je bij helpen. Daar zijn de coachsessies voor. In die sessies gaan we gericht kijken naar de blokkades die in de weg zitten om weer in contact met je lichaam, je gevoel en je intuïtie te komen. En niet alleen ernaar kijken. We gaan ze ook oplossen natuurlijk.

Heb je een ander Human Design type? Neem dan even contact met me op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Maar dat onderbuikgevoel, is dat niet zweverig?

Nee. Ik gebruik mijn innerlijke stem graag, maar wel met beide pootjes op de vloer. Ik maak het graag praktisch, toepasbaar, bruikbaar. Dan kun je het juist heel makkelijk gebruiken in je gezin.

Oh, en kan het ook online?

Ja, dat kan. Maar live in de praktijk kan ik andere tools inzetten dan online. Hypnotherapie zet ik bv online niet in, omdat je altijd met een risico zit van de internet verbinding.

Ik vind het wel interessant maar ik heb er nu eigenlijk geen tijd voor?

Tja, ik kan me voorstellen dat je gezin, je familie en alle moetjes ontzettend veel tijd kosten. Maar hoe lang wil je nog zo door gaan? Als je blijft doen, wat je altijd deed. Dan krijg je ook wat je altijd kreeg.

Wil je verandering? Of blijf je doorsudderen? Welke keuze maakt jouw onderbuik?

Nou ben ik natuurlijk ook nog benieuwd naar de kosten.

Begrijpelijk.  Daarom nog even alles op een rijtje.

Tijdens Praktisch Intuïtief, leer je in drie maanden tijd  jouw moederinstinct weer te herkennen, vertrouwen en inzetten in je gezin. Met als resultaat, meer rust, balans en plezier in je gezin.

 

Om dit te realiseren in drie maanden, krijg je:

🧡Intake

🧡Human Design Sessie

🧡6 coachgesprekken van 1,5 uur, waarvan 2 flexibel in te zetten voor workshops, extra Human Design opstellingen of afstemmingen.

🧡 Mogelijkheid tot tussentijds vragen stellen

 

Dit alles samen is nu te bestellen voor

 

de Praktisch Intuïtief prijs van

€997,-

Oeh, ik heb ook nog een toffe bonus voor je!

Elke maand een kaartje en mini afstemming

Elke maand trek ik een kaartje voor je en maak een mini afstemming, zodat jij weet welke stappen er weer gezet mogen worden. Zo kun je nog gerichter door met Praktisch Intuïtief

intuïtief kaartje trekken

Hoe gaat het verder nadat je je aanmeldt?

Intake

We starten met een intake van ongeveer een uur. Tijdens de intake leren we elkaar kennen, bepalen we wat je wilt bereiken de komende drie maanden en bepalen we hoe het traject er grofweg uit gaat zien voor jou.

Je kunt de intake ook los boeken voor 75 euro en je later aanmelden voor Praktisch Intuïtief. Je krijgt dan de kosten van je intake als korting op je traject. 

Van start

Tijdens de coachgesprekken, workshops of afstemmingen gaan we werken aan het activeren van jouw innerlijke stem voor meer rust in je gezin. Dit doen we uiteraard aan de hand van jouw persoonlijke doel.

Na de drie maanden

Na de drie maanden evalueren we hoe het gegaan is. Waar je stond aan het begin van Praktisch Intuïtief en waar je staat aan het eind van het traject.

Belangrijk om even rekening mee te houden

Het gaat om een drie maanden traject, maar in verband met vakanties kan het zijn dat maanden verschuiven. Dus bijvoorbeeld juli-september-oktober.

rust en plezier in je gezin

Hoe zou het zijn, als jij praktisch intuïtief weet wat je gezin nodig heeft?

Niet twijfelen, gewoon weten
Gewoonweg geweldig! Ik doe mee.