Voel jij je gefrustreerd, moe en totaal niet relaxt?

Snak jij na de ontbijtrush naar een enorme kop koffie? Of 2 of 3 of….

Denk je regelmatig, in jezelf: Ik wil rust!

Vraag jij je al jaren af wanneer die tropenjaren toch eindelijk voorbij zijn….

Lig je ‘snachts wakker omdat je to-do-lijstje door je hoofd spookt? En ga je hem dan maar uitvoeren?

Doen je rug en schouders zo’n pijn en heb je werkelijk geen idee waar dat toch steeds door komt?

frustratie

Oei dat voelt vast niet fijn, of wel?

Tijd dus om daar iets aan te gaan doen. Om uit te gaan vinden wat jij nodig hebt om jezelf niet meer voorbij te lopen. Want doe je dat niet, dan gaat het van kwaad tot erger. Believe me, been there, done that. Ik dacht dat ik het ook allemaal wel alleen af kon. Totdat ik thuis kwam te zitten. Dood en dood op, ongezellig en ongelukkig. Dat dieptepunt wil ik jou besparen.

Maar lieve mama, dat kan anders, echt waar! Hoe zou het voor jou voelen als je weer happy en relaxt je bed uit springt? Als je vol energie weer gezellig kunt spelen met je kids. Als er op jouw to-do lijstje weer plaats is voor iets waar jij en jij alleen, echt plezier aan beleeft! 

Kortom, hoe zou het voor jou voelen als jij zelf weer op nummer 1 mag staan!

Ik weet het, daar ben je nu nog niet. Op dit moment word je nog geleefd door alles wat er moet gebeuren op een dag. Je rent je rot om alle ballen maar op tijd te kunnen vangen. Kids naar school, jij naar je werk, eten koken, voetbaltraining, dansles, zwemles, strijken…. Je doet het al jaren zo omdat je denkt dat het zo hoort. Maar wat wij gaan ontdekken is wat bij jou past. Waar jij gelukkig van wordt en hoe jij die energie weer terug kunt krijgen.

Na drie maanden:

  • Weet je waar jouw vuurtje van gaat branden!
  • Weet je hoe je meer rust, tijd en ruimte voor jezelf krijgt!
  • Weet je wat jij zelf nodig hebt, door te luisteren naar jouw innerlijke stem, je intuïtie!
  • Heb je je leven zo ingericht dat er ook tijd over is om jouw passie te volgen!
  • Heb je weer meer plezier in het leven!

 

  • Hierdoor
  • Ben jij weer die lieve, vrolijke en happy mama,
  • Creëer je meer harmonie in je gezin!
  • Ontstaat er weer balans!
  • Kortom, spring je dus weer happy, vol energie en relaxt je bed uit en kun je de wereld weer aan!

Ga je met me mee op DE ontdekkingstocht van je leven?

Schrijf je nu in voor het

Happy Mama Traject

Je krijgt:

🧡Een afstemming, zielsboodschap door mij gemaakt      twv 147 euro

🧡Online, live workshop “leren afstemmen op jezelf”        twv 197 euro

🧡4 online trainingen over rollen, tijd voor jezelf maken, grenzen en passie ontdekken.

🧡Wekelijkse inzichtopdrachten in de vorm van werkboeken, volledig afgestemd op de trainingen 

🧡Elke maand een persoonlijke coachsessie (6 uur totaal) (op locatie of online)  twv 462 euro

🧡Lifetime toegang tot de online academie

 

Totale waarde ruim 1000 euro. En nu betaal je slechts

547 euro

tijd voor jezelf

“Ik ben je diep diep dankbaar!”

“Met dit kaartje wil ik je nog maar eens bedanken. Er worden steeds weer andere facetten helder voor mij. En ik kan weer in verbinding komen met heel oude, diep verstopte pijn…Jouw afstemming bracht de verwerking daarvan in een stroomversnelling!! Door jouw beeldtaal kon ik in contact komen met het kleine meisje in mij. Nu kan ik veel beter voor haar zorgen en daar ben ik je diep diep dankbaar voor!

Helma

Heb jij wel eens een heel sterk gevoel? Dat iets klopt of juist niet klopt? Zo’n gevoel waarbij je hele lichaam reageert?

Dat gevoel, je intuïtie, is je innerlijke stem en deze mag gehoord worden! Deze stem weet namelijk feilloos te vertellen wat jij nodig hebt in je leven.

Via de afstemming help ik je om weer terug in contact te komen met deze stem, je intuïtie. Want pas als je weet wat je nodig hebt voor een gelukkiger leven, kun je die stappen ook gaan zetten.

Alles waar je tegenaan loopt kun je vragen en neem ik mee in de afstemming. Soms kan er al meteen een omslag gemaakt worden, maar meestal krijg je handvatten waarmee we verder aan de slag gaan.

Mijn ervaring is dat een afstemming voelt als een bevestiging van hetgeen je eigenlijk al wel wist, maar waar je de woorden niet voor kon vinden. In een afstemming heb je precies de kern, jouw innerlijke wens te pakken!

En die afstemming is niet het enige wat je in het traject gaat krijgen. Je gaat ook leren hoe je zo’n afstemming zelf kunt schrijven. Hoe jij kunt afstemmen op jouw eigen innerlijke stem. Zodat jij weer in contact komt met jouw intuitie en daarmee je eigen pad weer terug vindt. Jouw weg naar een gelukkiger en relaxter leven.

“Ik ontdek steeds nieuwe stappen die ik mag zetten.

“Een tijdje geleden heb ik een hele bijzondere afstemming ontvangen van Ilse. Deze raakte me zeer en heeft me geholpen mijn weg weer terug te vinden! Pas las ik de afstemming weer en steeds ontdek ik nieuwe handvatten die nu weer de aandacht mogen hebben. Zo bijzonder hoe dit werkt en vooral ook door blijft werken!”

Monique

Ilse Wijnen profiel
Hi, ik ben Ilse

En ik help drukbezette mama’s te kiezen welke ballen ze hoog willen houden en welke juist niet. 

Zodat zij weer vol energie en gelukkig in het leven staan!💖

Hoe ik dat doe?

Door middel van afstemmingen en coaching help ik jou weer in contact te komen met jouw innerlijke stem.

Deze stem weet namelijk feilloos te vertellen wat jij nodig hebt om weer gelukkiger en vol energie in het leven te staan.

Ik heb jarenlange ervaring als personeelsmedewerker. Maar in 2019 voelde ik dat dit niet meer bij mij paste. Ik was zo moe dat ik niet meer wist hoe ik de combinatie gezin, werken, huishouden en… en… nog vol moest houden.

Toen mijn moeder overleed kwam de echte ommekeer. Zij heeft me indirect het pad van mijn intuïtie op gestuurd.

Het vuurtje in mij gaat branden en mijn ogen gaan glimmen als ik andere mama’s op een intuïtieve manier mag helpen!

Tijdens mijn eigen zoektocht heb ik de steun gehad van een aantal prachtige mensen. Ik heb van hen zoveel geleerd.

Ik gun dat iedereen!

Daarom hoop ik dat ik ook jou mag gaan helpen op jouw weg naar meer geluk!

Warme groet,
 

Ilse

tijd voor jezelf

“Je afstemming raakt me”

𝙅𝙚 𝙖𝙛𝙨𝙩𝙚𝙢𝙢𝙞𝙣𝙜 𝙧𝙖𝙖𝙠𝙩 𝙢𝙚! Een paar weken geleden maakte ik een afstemming voor (ik noem haar even) Carolien. Ze wilde stappen zetten met haar onderneming, maar dit lukte niet. En ze vroeg zich af waarom. Uit de afstemming bleek dat ze zichzelf in een hoekje zette. En samen met mij is ze in de afstemming uit het hoekje gekomen. Meteen kreeg ik van haar een voiceberichtje vol emotie terug. De afstemming had haar zo diep geraakt. Het beschreef precies waar ze mee zat. Het beschreef precies hoe zij zich voelde. De pijnpunten waar ze dacht al lang mee afgrekend te hebben, raakten haar nu weer enorm. 𝘼𝙛𝙜𝙚𝙡𝙤𝙥𝙚𝙣 𝙬𝙚𝙚𝙠 𝙠𝙧𝙚𝙚𝙜 𝙞𝙠 𝙙𝙞𝙩 𝙢𝙤𝙤𝙞𝙚 𝙗𝙚𝙧𝙞𝙘𝙝𝙩𝙟𝙚 𝙫𝙖𝙣 𝙝𝙖𝙖𝙧: “Voel me erg goed. Heb mezelf toestemming gegeven wat erg fijn is. Af en toe komt dat stemmetje weer terug, maar kan het beter onder controle houden. Ja laat mezelf beter zien en horen heb ik het gevoel en het groeit alleen maar meer 🙂 Dank je wel Ilse, het heeft me echt goed gedaan ❤️

Omdat ik dit traject nu voor de eerste keer draai, wil ik met een kleine groep beginnen. Ik heb maar plek voor 5 mama’s die hun leven willen veranderen! Dus ben er snel bij!

Misschien denk je nu….

Hmm…. Eigenlijk vind ik dit best wel eng?
Maar weet je, in dit traject krijg je boodschappen van je diepste innerlijke zelf, puur vanuit je hart. Eigenlijk heel mooi en bijzonder dus. Je komt weer in contact met jezelf!

Moet ik hiervoor nog ergens naartoe?
Alle communicatie kan via de digitale weg. Je mag lekker in je eigen vertrouwde omgeving blijven en hoeft niet naar me toe te komen. Vind je het fijn om naar me toe te komen voor de coachgesprekken, dan kan dat natuurlijk ook! In overleg wordt de workshop afstemmen op jezelf ook op een mooie locatie verzorgd. 

Maar wat als er niets uit komt?
Er is geen terughoudendheid of ongemakkelijkheid in de communicatie bij de afstemming. Dat is juist het mooie. Er komt precies aan bod wat jij op dit moment nodig hebt. Ook jij kan dit leren. Ik help je daar bij.

Maar kom je dan ook dingen te weten waarvan ik niet wil dat jij ze weet?
De afstemmingen en opdrachten geven inzicht om tot verbetering te komen. En alleen datgene wat jouw onderbewuste nu nodig vindt om aan bod te laten komen, komt aan bod. Als je wilt groeien kan dat soms confronterend zijn. Maar daarin ondersteun ik je.

Ik vind het wel interessant maar ik heb er nu eigenlijk geen tijd voor?

We gaan er in dit traject juist voor zorgen dat jij meer tijd voor jezelf gaat krijgen!  Ja, het vraagt eerst wat tijd en inspanning van jou, maar dat verdient zich razendsnel terug. Gegarandeerd!  En door de online academie kun je de workshops terugkijken op jouw eigen tijd. Maar het meeste haal je er natuurlijk uit, als je er live bij bent. 

Waarom Praktijk Puur Sense

liefde en verbinding

Elke afstemming, elke workshop en elk traject is bijzonder. Geen twee trajecten zijn gelijk. Ik kijk dan ook wat op dat moment de aandacht mag hebben en hier werken we samen aan. Daarbij werk ik vanuit liefde en in verbinding!

persoonlijk contact

Iedereen is anders en iedereen heeft andere behoeften. Daarom vind ik het ontzettend belangrijk dat er rekening gehouden wordt met ieders wens en ieders vraag. Dit doe ik via persoonlijk contact via mail of in de energie!

kwaliteit

Ik sta voor kwaliteit. Elke afstemming en elk traject krijgt dan ook mijn volledige aandacht. Loopt er iets niet lekker van beide kanten, dan zal ik dat ook altijd eerlijk aangeven en gaan we samen op zoek naar een passende oplossing!

En ik, zou ik niet zijn als ik niet een aantal mooie bonussen voor je heb:

* besloten facebookgroep waar je met je medecursisten in zit.

* elke maandag draai ik een kaartje

* elke maand ontvang je een persoonlijke minireading

*Je ontvangt een mooie verrassing. (boekje met pen)

 

Stel je eens voor hoe het zou zijn als je elke dag mag doen wat jou gelukkig maakt!

Niet meer overleven maar vanaf nu je mooiste leven gaan leven! Doe dan mee met het happy mama traject!
Ja, ik doe mee met het happy mama traject!