Human Design

Human Design-Ilse

Herkenning, erkenning, gezien worden en een heleboel ohhhhh, zit dat zo’s. 

Human Design geeft mij een heel diep begrip van wie ik ben en vooral dat ik precies goed ben zoals ik ben. Dat ik valkuilen heb, die ik nu veel beter snap en waar ik mee leer om te gaan. Maar vooral dat ik ook een heleboel Super Powers heb, die ik nu veel beter en gerichter kan gebruiken.

En niet te vergeten, heeft mijn Human Design me heel veel geleerd over mijn intuïtie. Mijn onderbuikgevoel. 

 

 

Human Design,

jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing

 

Herken je deze uitspraak?

Had ik maar een een gebruiksaanwijzing bij de geboorte van mijn kinderen gekregen.

Ik herken hem in ieder geval wel, van mijn ouders. Maar ik heb het ook heel vaak zelf gedacht. Want hoe fijn is het, om te weten hoe je kinderen het beste in de maatschappij functioneren? Waar ze behoefte aan hebben en wat juist niet bij ze past.

Dat ze leren opgroeien, zoals het voor hen het beste werkt, zoals het voor hen fijn is. In plaats van het passen in de normen, waarden en regeltjes die wij zelf opgesteld of van huis uit meegekregen hebben.

Al jaren ben ik aan het stoeien met “hoe het hoort”. Ben ik aan het zoeken, wat wel bij mij past. Of het nu gaat om alles zelf willen doen, vinden dat ik genoeg energie moet hebben dat alles picobello is in huis. Dat iedereen altijd met mes en vork moet eten en dat we allemaal eten wat de pot schaft. Ik wil mijn kinderen netjes en gemanierd opvoeden. Maar wat nou als dat niet echt bij ze past. Als dat niet is wat voor hen en voor mij het beste werkt. 

Wat nou als ik een kind met een verteringstype heb, dat beter met zijn handen kan eten. Wat nou als ik een kind heb, dat impulsief leeft en alleen wat extra grenzen nodig heeft om van die impulsieve ingevingen juist een creatieve kracht te maken. Wat nou als ik een kind heb dat niet om 7 uur naar bed kan, maar nog even een half uurtje samen dansen nodig heeft om moe genoeg te zijn. Wat nou als ik een kind heb dat na school echt geen puf meer heeft om nog af te spreken en wat nou als ik een kind heb die liever maar 2 echte vrienden heeft dan een hele vriendenclub. Om maar even een paar voorbeeldjes te geven.

Waarom zou ik niet naar ieders unieke handleiding kunnen kijken en op die manier veel meer rust in mijn gezin en in mijn eigen leven kunnen brengen. Veel dingen ben ik los aan het laten, op een andere manier aan het doen en de flow in ons gezin komt meer en meer terug. Waar mijn gedachten nog steeds alles graag willen analyseren, is het vooral mijn lichaam, mijn gevoel en mijn intuïtie die me steeds meer laten voelen welke weg ik op mag.  Mijn Human Design wijst me daar echt de weg in.

Human Design zorgt er echt voor dat ik mezelf en mijn kinderen veel beter snap, zie en voel wat ze nodig hebben. Dat ik ze veel beter kan begeleiden in hun proces om hun leven met meer ease en joy te leven. Er is niets liever dat ik wil in het leven. Jij toch ook?

Maar dat is natuurlijk wel een proces dat niet van vandaag op morgen klaar is en zeker niet ophoudt bij Human Design. Het is een proces dat stapje voor stapje gezet wordt. En het begint bij jou als ouder. Want pas als jij je eigen Design begrijpt, kan je ook je kind beter begeleiden.

 

Wat is Human Design precies?

Human Design is een beschrijving van jouw energiesysteem. Zoals je ook je DNA hebt, zo heb je met je geboorte ook een energie imprint meegekregen.

Human Design is gebaseerd op de meer westerse wetenschappen, zoals kwantumfysica, genetica, biochemica en astronomie. En daarnaast ook op esoterische wijsheden, zoals Chinese I-Ching, Astrologie, Kaballah en Hindu Chakra’s.

Human Design gaat er van uit dat alles om ons heen energie is en dat neutrino’s (kleine informatiedragers) continue met ons in aanraking komen. Dit heeft invloed op ons ieder mens, als vanaf het moment van conceptie. Deze neutrino’s worden uitgezonden door planeten. 

De stand van de planeten is dus heel belangrijk in de manier waarop neutrino’s met jou in botsing komen. Door te berekenen hoe de stand van de planeten was, tijdens je geboorte en 88 dagen daarvoor, kunnen we een afdruk maken van jouw unieke energie imprint. Oftewel, jouw unieke Human Design. Jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing over hoe het voor jou makkelijker is om jouw leven met ease en joy te leven. Om dingen voor elkaar te krijgen. Of dat nu gaat over werk, relaties of je gezin.

 Human Design is niet iets wat je voor waarheid hoeft aan te nemen, maar het is tool. Het is een manier, een gebruiksaanwijzing om beter te snappen wie je zelf bent en waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Het is een tool om te zien waar jouw super powers liggen. En daarmee nodig ik je uit om het vooral ook niet van mij te geloven, maar het zelf te ervaren en er mee te gaan experimenteren.

Mijn uiteindelijke streven is dan ook niet om jou een Human Design Sessie te geven en dat was het dan. Human Design is voor mij een tool in mijn toolbox. Het geeft inzicht in jouw zijn en daarnaast geeft het ruimte om aan de slag te gaan met je Human Design experiment om meer joy en ease in je leven te bregen. Maar het geeft ook openingen om aan de slag te gaan met de stukken die daardoor naar boven komen en die geheeld mogen worden. Dat is net afhankelijk van de vraag waar je mee komt. Daar pas ik de sessie op aan.

 

Wat is het voordeel van Human Design:

Jouw eigen unieke energetische imprint geeft je heel veel handvatten over hoe je jouw leven met meer ease en joy kunt leven.

Het geeft je inzicht in hoe jouw intuïtie werkt.

Human Design geeft je inzicht in jouw superpowers en hoe je die het beste kunt gebruiken. Maar het geeft je ook inzicht in je valkuilen en hoe je die kunt voorkomen. 

Maar bovenal helpt Human Design je om jezelf beter te begrijpen, te herkennen en te erkennen dat je precies goed bent zoals je bent.

De Human Design sessie kan online of bij mij in de praktijk plaatsvinden.

Je hoeft het niet als absolute waarheid of wijsheid aan te nemen, maar Human Design nodigt je uit om het experiment aan te gaan en te zien wat het je te brengen heeft in jouw leven.

Wat zijn de meningen over Human Design?

Dit is wat mijn cliënten over de Human Design sessie zeggen

Ilse heeft het Human Design van onze vijfjarige dochter berekend en uitgelegd. Wat een herkenning roept dat op! Zonder mijn dochter te hebben ontmoet, wist Ilse haar sterke én kwetsbare kanten te benoemen en te duiden. Gedrag waar wij als ouders wel eens tegenaan lopen blijkt voort te komen uit de manier waarop onze dochter de wereld ervaart en energie ontvangt. Fijn om hier nu op in te kunnen spelen. Door bijvoorbeeld niet meteen een antwoord op een te maken keuze te verwachten, raakt onze doc... Read More

Jessica
Jessica

Via de Human Design Reading heeft Ilse mij een stukje verdieping gegeven in Human Design waar ik naar op zoek was. Het heeft mij nieuwe inzichten gegeven in mijn valkuilen en talenten. En we hebben direct acties opgesteld waar ik mee aan de slag kon gaan. Dit resulteerde in een zeer positief gesprek op mijn werk, waar ik eerder in zou zijn vast gelopen. En waar ik vastgehouden zou hebben aan verantwoordelijkheden die niet van mij zijn. Kortom in een kort gesprek al heel veel inzichten en tools w... Read More

Ria

“Ik kom er achter dat ik teveel de spreekwoordelijke bomen op aan het kweken ben. Ik merk dat me dat ook steeds meer gaat vervelen. Dus na jouw Human Design mini reading heb ik meteen mijn agenda gepakt en  ben ik gaan kijken hoe ik anders kan prioriteren en welke taken door andere overgenomen kunnen worden. Zodat ik kan blijven doen waar ik blij van word.
Dankjewel daarvoor, Ilse”

Christa

Wanneer je aanmeldt

Aanmelding per mail

Je meldt je aan per mail of rechtstreeks via de site (aan het einde van de pagina kun je je aanmelden)

Doorgeven gegevens

Om een Human Design Sessie te kunnen geven, heb ik je naam, geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats nodig. (De tijd is na te vragen bij de gemeente waar je geboren bent, als je deze niet hebt).

Op basis van deze gegevens maak ik jouw Human Design reading klaar. Deze bestaat uit een PowerPoint presentatie die je na de afspraak ook van me ontvangt. 

Human Design Sessie

Tijdens een sessie van ongeveer 1,5 uur bespreken we de basis van jouw Human Design. Dit komt meestal neer op het bespreken van jouw auratype, je strategie en autoriteit en jouw profiel.

Als er nog tijd over is, kunnen we ook in gaan op je gedefinieerde en ongedefinieerde centra.

De afspraak zelf heeft een basis route die ik hanteer, maar daarnaast laat ik me ook leiden door mijn intuïtie en jouw vragen. Dus eigenlijk door wat er nu voor jou belangrijk is.

Als je vooraf specifieke vragen hebt, mag je die uiteraard gerust stellen en kijk ik of ik deze mee kan nemen in de sessie.

Voor een sessie van 1,5 uur vraag ik een bedrag van 147 euro. Hierin zit de voorbereidingstijd en de sessie zelf.

Na de sessie

Na de sessie houdt het natuurlijk niet op.

Ik nodig je uit om zelf aan de slag te gaan met jouw unieke Human Design. Om te gaan experimenteren met wat jouw design nu voor jou betekent. Om er mee aan de slag te gaan en om te kijken wat leven volgens jouw design je kan brengen.

En als je er behoefte aan hebt, kunnen we altijd nog een vervolgsessie plannen om dieper in te gaan op de gedefinieerde en ongedefinieerde centra. Of om verder te kijken hoe het met je Human Design experiment gaat en wat je daarin nodig hebt.

Vervolgsessies

Als je er behoefte aan hebt, kunnen we altijd een vervolgsessie plannen om dieper in te gaan op de gedefinieerde en ongedefinieerde centra. Om te kijken hoe het met je Human Design experiment gaat en wat je daarin verder nog nodig hebt.

Vervolgsessies Human Design zijn 147 euro voor 1.5 uur incl voorbereiding.

Als het aanvoelt alsof er andere onderwerpen aangepakt mogen worden buiten Human Design, dan kan het voorkomen dat een uitgebreidere intake nodig is.

Ik ben benieuwd naar mijn Human Design!
Boek een sessie