Hypnotherapie

kind niet lekker in haar vel wordt geholpen met luisterkind afstemming

Loop je tegen allerhande vage klachten aan en heb je alles al geprobeerd om ze op te lossen, maar kom je er maar niet vanaf?

Denk maar aan klachten als slecht slapen, boosheid, angsten, weinig zelfvertrouwen, niet lekker in je vel zitten, moeheid, fysieke klachten, relatieproblemen, hoofdpijnen, vermoeidheid. Noem het maar op.

Of wil je meer op je intuïtie vertrouwen en merk je dat je tegen blokkades oploopt?

 

Hypnotherapie kan je daar heel goed bij helpen!

 

Wat is hypnotherapie dan precies?

Hypnotherapie is een vorm van therapie waarin ik je in contact breng met je onderbewuste. De oorzaken van je probleem zijn vaak niet met je verstand te beredeneren. Ze liggen dieper in je onderbewuste opgeslagen.

Door jou in een diepe staat van ontspanning te brengen, oftewel een lichte trance, vervaagt de omgeving en kun je volledig contact maken met jezelf. Zo kun je met mijn hulp en onder mijn begeleiding op zoek naar de oorzaken van je probleem. Samen bekijken we waar je angsten, fysieke klachten of psychische klachten vandaan komen en  leer je er mee om te gaan.

Je bent je steeds volledig bewust van wat er gebeurt en je onthoudt ook alles. Je gebruikt ook jouw eigen innerlijke krachten. Ik ondersteun je slechts in het proces.

 

Ok leuk,

maar werkt dat dan echt?

Dit is wat mijn cliënten over mijn hypnotherapie zeggen

De afgelopen twee weken heb ik maar een nacht slecht geslapen en ook de hoofdpijn is een stuk minder en dat heeft waarschijnlijk ook te maken met een goede nachtrust. Ik merk dus wel degelijk verandering want maar één slechte nacht in twee weken is top en hebben de sessies dus wel zeker resultaat opgeleverd. Nogmaals dank daarvoor.

Fien
Fien

Ik heb een hypnose mogen ontvangen van Ilse, een vervolg op ons intake gesprek en een korte start hypnose. Ik heb veel inzichten gehad en veel linken kunnen leggen naar eerder bovengekomen patronen en overtuigingen. Ik ben tijdens de hypnose in verschillende ruimtes en momenten geweest. De begeleiding was fijn en ik voelde me veilig, waardoor ik volledig mezelf kon zijn. Ik heb mijn emoties er kunnen laten zijn, om zo weer wat opgeslagen pijn los te kunnen laten. Dankjewel Ilse, voor de fijne se... Read More

Esmee
Esmee
Een paar weken geleden kwam ik bij Ilse voor een hypnosesessie.
Ze zorgt er direct voor dat je je op je gemak voelt. Ze straalt rust uit.
Zonder in details te treden over het thema en de blokkades die ik ervaarde bracht ze me op een fijne en liefdevolle manier richting de wortel van mijn blokkade, hierbij bleef ze er ook voor zorgen dat ik me veilig en op mijn gemak voelde.
Na de sessie zorgt ze nog voor een fijn nagesprek waarbij je genoeg tijd krijgt om weer lekker fris en helder te zijn.
Het ...
Read More
Anneloes
Anneloes

Ik kwam bij ilse met een stuk waar ik last van had, maar zelf niet de vinger op kon leggen waar het vandaan kwam. Ze gaf aan dat we via Voice Dialogue wel konden kijken of er interne delen waren die in dit stuk meespeelden.
Ik had geen idee wat me te wachten stond, maar stond er wel voor open om dit zo aan te gaan. Ilse heeft me heel fijn begeleid in het stuk en stelde fijne en open vragen. Ze gaf me de ruimte om echt stil te staan bij wat er voor gedachten bij me opkwamen. Tijdens de Voice Dial... Read More

Esmee

Wat is het voordeel van hypnotherapie:

Jouw onderbewuste kent alle antwoorden. Een ander kan je heel veel oplossingen aandragen. Maar heling vanuit jezelf is zo vele malen krachtiger omdat het vanuit jou komt en dus bij jou past.

Met hypnotherapie ga je direct naar de kern van de klacht, waardoor je met weinig sessies al een groot resultaat kunt bereiken.

Ben je bang dat je trauma’s herbeleefd die je liever vergeet? Jouw ziel weet als de beste wat jij aan kunt en wat nu nodig is om te helen. Daar mag je altijd op vertrouwen.

Je hoeft het niet alleen te doen. Ik ben steeds bij je om je te begeleiden.

Hypnotherapie kan je ook helpen bij lichamelijke klachten waar het reguliere medische geneeskunde geen oorzaak van kan vinden. Wellicht wel even zinvol om te vermelden, is dat het nooit een vervanging kan zijn voor de reguliere medische geneeskunde. Hooguit een ondersteuning.

Wanneer je aanmeldt

Intake

De intake duurt ongeveer een uur. Tijdens de intake bepalen we waar we naartoe gaan werken. Een intake kost 75 euro.

Coachingsgesprekken

Tijdens de coachingsgesprekken gaan we naar jouw doel werken. Deze gesprekken kosten 120 euro voor anderhalf uur.

Het is mogelijk om met losse afspraken te werken. Ook bied ik het drie maanden traject Praktisch Intuïtief aan. Met dit traject ben je uiteindelijk voordeliger uit.

Afspraak maken?
Ja, heel graag