Luisterkindmethode

Heb jij wel eens een heel sterk gevoel? Dat iets klopt of juist niet klopt? Zo'n gevoel waarbij je hele lichaam reageert? 
Dat gevoel, je intuïtie, is je innerlijke stem en deze mag gehoord worden! Deze stem weet namelijk feilloos te vertellen wat jij nodig hebt in je leven. Als luisterkindwerker help ik je om weer terug in contact te komen met deze stem, je intuïtie. Want pas als je weet wat je nodig hebt voor een gelukkiger leven, kun je die stappen ook gaan zetten.
Ik werk volledig volgens de Luisterkindmethode zoals deze opgezet is door Diana van Beaumont.

Wat doe ik?

In een afstemming ga ik in gesprek met je onderbewuste, je intuïtie. Dit doe ik op afstand op basis van een foto, geboortedatum, jouw vragen en eventueel een korte omschrijving van het gezin. Het contact loopt via de mail, dus je hoeft niet naar me toe te komen. Die drempel is al weg. 

Tijdens de afstemming laat ik komen wat er komt, omdat ik er van uit ga dat je onderbewuste zelf die onderwerpen aan bod brengt, die op dit moment nodig zijn. Maar ik neem je vragen natuurlijk wel mee. 

Hoe doe ik dat dan?

Ik stem af op jou of je kind. Net als bij een radio zoek je naar de juiste frequentie. Dit doe ik in de energie bij jou of je kind. Als ik de juiste “frequentie” gevonden heb, dan ga ik in gesprek. Dit gaat haast als vanzelf.

Tijdens het gesprek komen vaak heel duidelijke naar voren wat jij nodig hebt of hoe je je kind beter kunt ondersteunen. 
Maar het kan ook zo zijn dat specifieke blokkades direct verholpen worden. Blokkades die zijn ontstaan door een trauma, door een auralifter of in een vorig leven. 

Helpt het echt?

Luisterkind kan je bewust maken van de volgende stap op je pad. Er zijn ook heel veel positieve resultaten voor meer specifieke problemen. Denk maar eens aan bedplassen, angst, onzekerheid, dyslexie, agressie, lichamelijke ongemakken, eetproblemen, werkgerelateerde problemen, hooikoorts of verstoorde thuissituaties. 

Op het moment dat specifieke blokkades verholpen zijn, kun je vaak al direct een verandering in gedrag merken. Al komt het ook vaak voor dat je zelf of samen met je kind nog stappen te zetten hebt.

Voor wie is het?

In de basis is luisterkind voor iedereen. Van kinderen tot volwassenen, van ongeboren kinderen tot overledenen. Ook kan de methode ingezet worden voor mensen met een verstandelijke beperking, dementie, of mensen in coma. Deze laatste groep, kan zo aan de omgeving laten weten wat ze prettig vinden, of welke wensen ze hebben.

Luisterkind kan en past voor alle situaties. Simpelweg omdat het jouw innerlijke stem is, die vertelt wat je nodig hebt!

Alles wat ik hoef te doen is luisteren!

Wil je meer weten?

Mocht je nog vragen hebben, dan mag je altijd contact met me opnemen. Het contact verloopt digitaal. 

Via het contactformulier kun je informatie aanvragen. Ik stuur je dan een begeleidende brief, waarin duidelijk uitgelegd staat wat ik doe, hoe het werkt en wat je van mij mag verwachten. Als je enthousiast bent, dan mag je aansluitend een afstemming aanvragen.