Luisterkind geboorteverwerking

Huilt je kindje veel? Of merk je dat je pasgeboren baby niet lekker in zijn vel zit? Wil je weten hoe je kind zijn of haar geboorte beleefd heeft? Of heb je vragen over je eigen geboorte? 

Hier is een Luisterkind geboorteverwerking afstemming voor. 

Zwangerschap en geboorte zijn momenten in het leven van zowel moeder als kind waar veel emoties mee gepaard gaan. Deze emoties, maar ook de gebeurtenissen zelf kunnen een grote invloed hebben op de ontwikkeling van je kindje.
Denk maar eens aan de manier van conceptie, het verloop van de zwangerschap en de manier waarop je kindje ter wereld komt, maar ook de eerste dagen na de geboorte en angst of misschien wel schuldgevoel van jou als moeder.


Er kunnen allerlei patronen en problemen door ontstaan, zoals bindingsangst, huilbaby's, verlatingsangst, of allerlei andere angsten die je niet kunt plaatsen. Ook kan het zijn dat je als moeder zo bezorgd bent, dat je je kind niet de ruimte kunt geven om zelfstandig te worden.

 

Bij geboorteverwerking wordt specifiek naar de tijd rondom de geboorte gekeken. Tijdens de afstemming kunnen we de gevoelsbeleving rondom de geboorte veranderen. Het kan je kind helpen. Het maakt huidige patronen zichtbaar en biedt inzicht en handvatten om verder te kunnen.

Deze afstemming is er niet alleen voor pasgeborenen, maar kan ook ingezet worden op kinderen die al ouder zijn en zelfs op volwassenen. Met deze afstemming kunnen we samen teruggaan naar het moment van geboren worden en zien wat er toen gebeurd is, wat nu in het leven wellicht nog steeds een stempel drukt op je denkwijze, je manier van handelen, je angsten of binding met je naasten.

Wil je graag een luisterkind geboorteverwerking afstemming? Vraag deze dan hieronder aan.