Luisterkind Kinderwens

Heb je een kinderwens, maar wil het zwanger worden nog niet zo vlotten?
Wil je weten waarom het je nog niet lukt om zwanger te worden?
Of vraag je je af waarom het kindje niet bij je wil blijven tot het einde van de zwangerschap?
Een luisterkind kinderwens afstemming kan hulp bieden of inzicht geven! 

Tijdens een kinderwens afstemming ga ik met jouw onderbewuste in gesprek om te horen of je zeker weet dat je moeder wilt worden. Je kunt in je hoofd wel zeker weten dat je zwanger wilt worden, maar soms is dat onbewust toch anders. Ook kan het zijn dat iets anders eerst nog aandacht mag krijgen voordat een zwangerschap wil lukken.
Tijdens de afstemming vraag ik wat jij nodig hebt zodat je moeder kunt worden. De afstemming kan hele mooie handvatten geven en soms kan er zelfs meteen een verandering ingezet worden. Af en toe komt het voor dat er in jouw energie zelfs een zieltje aanwezig is, dat wil aanhaken in de afstemming. Het zieltje geeft dan vaak een mooie aanvulling.

Toch is het goed dat je je realiseert dat in een luisterkind kinderwens afstemming ook behoorlijk confronterende of moeilijke boodschappen naar voren kunnen komen. Het is belangrijk dat je hier rekening mee houdt als je een afstemming aanvraagt. Een luisterkindafstemming garandeert geen zwangerschap maar geeft je wel zoveel mogelijk inzicht waarom het loopt zoals het loopt en het geeft je ook zoveel mogelijk tips, handvatten en stappen die je kunt zetten.

Wil je graag meer weten of wil je een kinderwens afstemming aanvragen, dan mag je altijd contact met me opnemen. Ik help je graag.