Luisterkind voor volwassenen

Loop je vast in het dagelijkse leven? 
Zit je niet lekker in je vel? 
Weet je even niet meer hoe je thuis alle ballen hoog moet houden? 
Of mis je dagelijks het behang om je kinderen achter te plakken?
Een luisterkindafstemming helpt je weer terug op weg!

Misschien weet je nu even niet meer hoe je alles voor elkaar kunt krijgen, toch heeft jouw onderbewuste alle antwoorden paraat. Tijdens een luisterkindafstemming wordt duidelijk hoe je in het leven staat en wat je te doen hebt om lekkerder in je vel te zitten.
Dit kan op heel veel diverse vlakken zijn: werk, relatie, gezin, gezondheid, groei, wonen, en ga zo maar door. Alles waar je tegenaan loopt kun je vragen en neem ik mee in de afstemming. Soms kan er al meteen een omslag gemaakt worden, maar meestal krijg je handvatten waarmee je zelf verder aan de slag kunt. 

Mijn ervaring is dat een afstemming voelt als een bevestiging van hetgeen je eigenlijk al wel wist, maar waar je de woorden niet voor kon vinden. In een afstemming heb je precies de kern, jouw innerlijke wens te pakken!  

Voor de afstemming hoef je niet naar me toe te komen. Alle communicatie gaat via de digitale weg. Je hoeft er ook niet op een specifieke tijd voor klaar te zitten en je kunt hem helemaal op je eigen tijd lezen. Er hoeft  dus niet speciaal tijd voor vrij gemaakt te worden. Wel zo fijn als je een drukke baan of een druk gezin hebt!

Wauw wat een fijne afstemming. 

"Wat is het bijzonder om te lezen, zo kloppend! Letterlijke gedachtes en uitspraken komen terug in dit verhaal, terwijl je me helemaal niet kent. Het lijkt alsof ik mijn leven teruglees en een stukje verder kan lezen. De afstemming geeft me een hele steun in de rug bij een moeilijke beslissing die ik onlangs gemaakt heb! En de tips ga ik zeker goed onthouden. Heel dankbaar voor deze afstemming!"


Ik ontdek steeds nieuwe stappen die ik mag zetten.

"Een tijdje geleden heb ik een hele bijzondere afstemming ontvangen van Ilse. Deze raakte me zeer en heeft me geholpen mijn weg weer terug te vinden! Pas las ik de afstemming weer en steeds ontdek ik nieuwe handvatten die nu weer de aandacht mogen hebben. Zo bijzonder hoe dit werkt en vooral ook door blijft werken!"