Mijn verhaal

Ik ben Ilse, moeder van vier kinderen en partner van een lieve man.
Enkele jaren geleden kwam ik erachter dat één van onze kinderen hooggevoelig is. Iets wat ik al een tijdje vermoedde, maar wat toen bevestigd werd. En hooggevoelige kinderen betekent vaak een hooggevoelige ouder. Met deze openbaring werd mijn eerste stap naar meer geluk gezet!

Ik weet dat je als ouder het grootste voorbeeld voor je kinderen bent. Dus kwam ik al snel tot de conclusie dat ik alleen mijn zoon kon helpen, door eerst mijn eigen zoektocht te doorlopen. Een zoektocht waarin ik besefte dat de vermoeidheid waar ik toen last van had, niet op te lossen was door op dezelfde manier door te gaan.

Want als je doet wat je altijd deed, krijg je immers wat je altijd kreeg.

Langzaam kwam het besef dat ook ik erg gevoelig ben en langzaam leerde ik beter met deze gevoeligheid om te gaan. Ik leerde doseren in de dingen die ik deed, ik leerde mijn grenzen beter te stellen, ik leerde keuzes te maken in wat wel en wat nu even niet belangrijk was voor mij en mijn gezin. En ik leerde welk werk me blij maakt. Waar mijn ogen van beginnen te stralen en mijn hele lichaam van begint te gloeien en stuiteren!

Voor mijn zoon werd me een luisterkind afstemming aangeraden. Toen ik de website van de luisterkindwerker bekeek en een voorbeeldafstemming las, sprongen de tranen me in mijn ogen. Dit raakte me zo diep! Waardoor het voor mij ook meteen duidelijk was. Dit moet ik gaan doen! Dit is het! En zo voelt het nog steeds!

Zelfs in de afstemming die ik vervolgens voor mezelf liet maken, werd dit bevestigd…..
“ Er ligt een collegeblok voor je en je schrijft met een pen hele verhalen op papier. Je bent diep in gedachten en geconcentreerd bezig. Er moet heel precies geschreven worden. Heel gedetailleerd beschreven worden wat je bedoelt, wat je voelt, wat je denkt, ruikt en proeft, alles…. Je schrijft met je hart, je ziel en alles wat je in je hebt.”

De reis die de opleiding tot luisterkindwerker me heeft geboden, heeft me zo ontzettend veel gebracht en geleerd! Waar ik eerder nog twijfelde aan de kracht die hooggevoeligheid kan zijn, heb ik deze kracht nu echt gevonden!

Maar afstemmen bied meer, het bied me de mogelijkheid om andere mama’s te helpen in hun zoektocht naar hun geluk in het leven! Op meer manieren dan alleen afstemmingen maken.

Tijdens mijn zoektocht heb ik de steun gehad van een paar prachtige mensen, waar ik veel van heb geleerd. Ik gun dat iedereen!

Daarom hoop ik dat ik ook jou mag gaan helpen op jouw weg naar meer geluk!

Ilse Wijnen profiel

Waarom Praktijk Puur Sense

liefde en verbinding

Elke afstemming, elke workshop en elk traject is bijzonder. Geen twee trajecten zijn gelijk. Ik kijk dan ook wat op dat moment de aandacht mag hebben en hier werken we samen aan. Daarbij werk ik vanuit liefde en in verbinding!

persoonlijk contact

Iedereen is anders en iedereen heeft andere behoeften. Daarom vind ik het ontzettend belangrijk dat er rekening gehouden wordt met ieders wens en ieders vraag. Dit doe ik via persoonlijk contact via mail of in de energie!

kwaliteit

Ik sta voor kwaliteit. Elke afstemming en elk traject krijgt dan ook mijn volledige aandacht. Loopt er iets niet lekker van beide kanten, dan zal ik dat ook altijd eerlijk aangeven en gaan we samen op zoek naar een passende oplossing!

moeder en dochter in liefdevolle omhelzing

Praktijk Puur Sense
Ilse Wijnen

Adres:
Hulselsedijk 8
5541RP Reusel

Email: info@praktijkpuursense.nl

Whatsapp: 06- 34 12 26 52

KvK: 78129656
BTW: NL 003296322B43

Privacyverklaring

Algemene Voorwaarden

Belangrijk om te weten