Hey, hoi, ik ben Ilse

Sacrale generator en mama van 4 ongelofelijk mooie kinderen, die ik met regelmaat heel graag achter het behang plak….. Oh, zei ik dat hardop?

Sinds ik de kracht van Human Design heb ontdekt en dan vooral het volgen van mijn onderbuikgevoel, heb ik veel meer joy, passie en plezier in mijn leven. Als ik mijn onderbuikgevoel volg en een hell yess voel, dan komt er namelijk een baklading energie vrij en ga ik echt stuiterend, met een bigsmile en glimmende ogen door het leven. Ik transformeer dan in  een dansende blije gup.

Maar nog belangrijker, mijn vuur en mijn passie, zorgt ook dat de energie stroomt in ons gezin. Zit ik lekker in mijn vel, dan gaat het hele gezin daar goed op en andersom ook.

Dat is nou exact wat ik elke mama gun. Plezier en joy in het gezin. Energie die positief stroomt.

Als je met mij aan de slag gaat, kijk er dan niet raar van op als ik binnen no-time de angel uit jouw verhaal weet aan te duiden. Ik hoor namelijk de belangrijke woorden “oplichten”, ik kan het niet anders omschrijven.

Ik zorg dat je je altijd veilig voelt in mijn praktijk, waardoor het heel natuurlijk is dat we de diepte in gaan. Maar wees gerust, we gaan nooit dieper dan je aan kan. Jouw ziel, jouw onderbewuste, waar ik op afgestemd ben, weet namelijk exact wat jij kan dragen.  Daar mag je op vertrouwen!

Ik ben er heilig van overtuigd dat wanneer jij als mama lekker in je vel zit, dat je kinderen vanzelf in die energie mee gaan. Waardoor er automatisch rust in je gezin ontstaat.

Daarom ben ik niet de coach die je zoekt, als je alleen snelle oplossing zoekt voor de gedragsproblemen van je kinderen. Zoals stress aan de eettafel, elke nacht een kind dat tussen jou en je partner in slaapt, uitputtende boosheid van je zoon of elke dag een natte onderbroek van je achtjarige. Ik ga niet voor de quickfix of standaard opvoedoplossingen want ik gun jou en je kinderen zoveel meer.

Durf je in de spiegel te kijken om de echte boodschap achter het gedrag van je kinderen te zien? Wil jij de passie in je leven weer ontdekken en het spelen terug vinden? En ben je bereid om daarin jezelf weer voorrang te geven? Dan ben je meer dan welkom in mijn praktijk. Want als jij jouw onderbuikgevoel weer gaat volgen. Dan zorgt dat voor magie in je gezin.

Maar bovenal hoop ik na onze samenwerking terug te horen dat jij je gezien, gehoord en begrepen voelt, als mama met alle sores die erbij horen en als vrouw. Dat jij je energie en je passie terug hebt gevonden. En in ieder geval alle tools in handen hebt om in je eigen intuïtieve kracht te gaan staan. Je oude “doe ik het wel goed als mama” jas mag volledig uit.

Ik sta er voor dat jij aan de slag gaat met jouw innerlijke wereld. Dat alle antwoorden uit jou komen. Die zijn namelijk het meest krachtig en die helpen jou het beste verder. Als ik contact maak met je onderbewuste geef ik de antwoorden van jou door, niet die van mij. Maar nog liever stel ik je vragen, zodat jij contact maakt met jouw lichaam en onderbuik. Zodat jij jouw eigen antwoorden door gaat krijgen!

Ben jij klaar voor een ware transformatie van uitgebluste en gefrustreerde mama naar joy, spelen, en elke ochtend weer vrolijk en vol energie uit je bed springen?

Dan ben ik met liefde jouw creatieve en intuïtieve richtingaanwijzer naar Egt ontspannen opvoeden vanuit je onderbuikgevoel!

Ilse Wijnen profiel

Mijn Mary Poppins Tas

Ik werk intuitief tijdens mijn sessies. In het moment of soms net al voor de sessie start, voel ik welke richting we op gaan. Welke tool we vandaag in mogen zetten.

Ik voel me soms net Mary Poppins, met een mooie tas vol met hele fijne tools om mee te werken. Tools die eigenlijk allemaal in de energie werken. Met het onderbewuste. Door op deze diepere laag te werken, worden veranderingen als vanzelf in gang gezet. 

Het voelt een beetje magisch, maar wel praktisch en met 2 pootjes op de grond. Daar houd ik wel van. 

Hieronder een overzichtje van de tools die ik uit mijn tas kan toveren. Op sommige tools kun je klikken als je er meer over wilt lezen. En je mag me natuurlijk altijd een berichtje sturen als je nog vragen hebt. 

Voice Dialogue

therapie door tafelopstelling

Waarom Praktijk Puur Sense

liefde en verbinding

Elke afstemming, elke workshop en elk traject is bijzonder. Geen twee trajecten zijn gelijk. Ik kijk dan ook wat op dat moment de aandacht mag hebben en hier werken we samen aan. Daarbij werk ik vanuit liefde en in verbinding!

persoonlijk contact

Iedereen is anders en iedereen heeft andere behoeften. Daarom vind ik het ontzettend belangrijk dat er rekening gehouden wordt met ieders wens en ieders vraag. Dit doe ik via persoonlijk contact via mail of in de energie!

kwaliteit

Ik sta voor kwaliteit. Elke afstemming en elk traject krijgt dan ook mijn volledige aandacht. Loopt er iets niet lekker van beide kanten, dan zal ik dat ook altijd eerlijk aangeven en gaan we samen op zoek naar een passende oplossing!

moeder en dochter in liefdevolle omhelzing

Praktijk Puur Sense
Ilse Wijnen

Adres:
Hulselsedijk 8
5541RP Reusel

Email: info@praktijkpuursense.nl

Whatsapp: 06- 34 12 26 52

KvK: 78129656
BTW: NL 003296322B43

Privacyverklaring

Algemene Voorwaarden

Belangrijk om te weten