Reiki is een cadeautje voor jezelf!

Lukt het niet om te ontspannen?
Heb je angsten die niet voorbij gaan?
Slaapt je kind niet of heeft het woedeaanvallen?
Kun jij zelf niet slapen?
Ben je neerslachtig?
Heb je last van faalangst?
Heb je last van een minder fijne sfeer op het werk?
Of heb je binnenkort een spannend gesprek?

Dan kan Reiki je helpen. Reiki is een effectieve en eenvoudige manier van natuurlijk genezen en bewust ontspannen.


Wat is Reiki?

Herken je dit? Je hebt teveel gegeten en je legt je hand op je buik, of je hebt hoofdpijn en legt een hand op je hoofd. Het is wetenschappelijk bewezen dat uit onze handen een natuurlijke levensenergie stroomt die pijn vermindert en soms zelfs helemaal oplost. Dit is Reiki.

Reiki betekent "universele levensenergie" en tijdens een reiki-behandeling geef ik die levensenergie door via een behandeling op afstand.
Een behandeling zorgt voor rust, ontspanning, een gevoel van veiligheid, helderheid en vertrouwen. Reiki stimuleert het zelf genezend vermogen en kan fysieke klachten verlichten. De behandeling helpt op lichamelijk, emotioneel en mentaal gebied. 

Daarnaast kan Reiki ook helpen bij spannende situaties. Zo kan ik bijvoorbeeld Reiki sturen naar de locatie van je sollicitatiegesprek of je examen. Zo kom je meteen een stuk prettiger binnen en Reiki laat je in je kracht staan, zodat je meer succes kunt behalen!

Reiki behandeling op afstand

Om je een Reiki behandeling op afstand te geven, stem ik op je af in de energie. Op het moment dat ik op iemand afgestemd ben, dan heb ik contact met zijn of haar ziel. Dit afstemmen gaat geheel moeiteloos. Het maakt ook niet uit of iemand langs me zit, of in Australiƫ woont. Het contact is er. Dit heeft er alles mee te maken dat wij tijd en ruimte ervaren, maar energie kent geen tijd en ruimte.

De effecten van een Reikibehandeling op afstand zijn subtiel. Je voelt minder spanning, slaapt beter. Het geeft steun. Je voelt je meer in je kracht staan. Het kan zijn dat je je minder moe voelt. Maar ook fysieke klachten kunnen afnemen. Je gaat voelen dat het de goede kant op gaat.

Hoe gaat het in zijn werk?

1. Je stuurt een aanvraag via het contactformulier met daarin alle relevantie informatie, zoals je naam, geboortedatum en een korte uitleg waarvoor je de Reiki wilt ontvangen. Het is fijn als je me een foto stuurt via de mail (info@praktijkpuursense.nl).
2. Vervolgens spreken we een datum af, waarop de Reikibehandeling start. Je kunt kiezen voor een losse behandeling of voor een traject met meerdere behandelingen.
3.  Als je vorderingen met me wilt delen, mag je me gedurende de behandelperiode altijd een berichtje sturen. Ook als je verbeteringen aan wilt geven of als je aan wilt geven welke verbeteringen nog meer gewenst zijn.
4. We sluiten de behandelperiode af met een gesprekje via telefoon of e-mail, hierin bespreken we de resultaten van de Reiki op afstand.

Voordelen van Reiki op afstand?

Reiki zorgt voor heling op lichamelijk, emotioneel en mentaal gebied. 

 • Lichamelijk helpt Reiki met het activeren van je immuunsysteem, pijnvermindering en het aanspreken van je zelfgenezend vermogen.
 • Emotioneel helpt Reiki met het opheffen van blokkades, ontspannen en levensvreugde.
 • Metaal helpt Reiki om stress te verminderen, negatieve denkpatronen los te laten en je talenten te ontwikkelen.
 • Daarnaast kan Reiki helpen bij stressvolle situaties (examen, sollicitatie) om meer in je kracht te staan. 
 • Het grote voordeel van Reiki op afstand is dat je geen reistijd hebt en dat de behandeling ook mogelijk is als je door beperking niet in staat bent om te reizen.
 • Doordat je niet naar mijn praktijk hoeft te komen, hoef je ook die drempel niet over.
 • Voor kinderen kan het heel fijn zijn omdat je ze niet hoeft te belasten met naar de praktijk komen.


Hoeveel Reiki behandelingen op afstand behandelingen heb je nodig?

Elke situatie en elke klacht is natuurlijk anders. Daarom kan ik vantevoren nooit precies zeggen hoeveel behandelingen je nodig hebt. Het aantal behandelingen hangt af van de ernst van de klacht en welke blokkades eventueel nog naar boven komen. 
Mijn advies is om in de eerste week 3 behandelingen te plannen, in de tweede week 2 behandelingen en in de derde week 1 behandeling.  Dit is het standaard behandelpakket dat ik aanbied. Natuurlijk kunnen we tijdens de evaluatie altijd nog vervolgbehandelingen plannen. Ook kan het fijn zijn om periodiek een onderhoudsbehandeling te plannen. 

Maar je mag natuurlijk altijd contact met me opnemen. Ook als je alleen maar een behandeling wilt ter voorbereiding op een spannende situatie.

Ben jij toe aan rust, ontspanning en ruimte voor jezelf? 

Neem dan nu contact met me op en geniet van deze aanbieding!

Je ontvangt?

 • Zes keer Reiki op afstand verdeeld over drie weken.
 • Telefonisch of e-mail gesprek bij aanvang en na afloop van het traject.
 • Je ontvangt de energie met intentie dat het hoogst mogelijk wat goed voor je is mag gebeuren en anders beter.
 • Je mag me altijd berichten om me op de hoogte te houden van de verbeteringen en wat je nog meer zou wensen.


Investering?

Nu geen 180 euro, maar....

Slechts 120 euro!

Let op, want dit aanbod is slechts beperkt geldig tot 1 augustus 2020.

Uiteraard is deze aanbieding ook geldig als je Reiki voor je kind aan wilt vragen. Kinderen vanaf 10 jaar moeten zelf toestemming geven voor de behandeling.