moeder en dochter in liefdevolle omhelzing

Activeer jouw moederinstinct voor meer rust in je gezin!

Praktisch, direct inzetbaar, zonder uren mediteren of studeren.

 

 

 

In Praktisch Intuïtief leer jij in 3 maanden je eigen intuïtie herkennen, vertrouwen en inzetten in je gezinsleven.

Resultaat?

Minder gedoe, meer rust, balans, vertrouwen, liefde, gezelligheid en genieten met elkaar!

rust, plezier en geluk in een chaotisch gezin

Om daar te komen, leer je:

🧡je innerlijke stem herkennen

🧡je intuïtie inzetten als je kinderen niet lekker in hun vel zitten

🧡kiezen voor jezelf en je gezin zonder schuldgevoel

🧡jezelf veel meer vertrouwen dat jij altijd weet wat je gezin nodig heeft

🧡je minder aan te trekken van de mening van anderen

🧡van binnen voelen waar jij als mama en je gezin echt blij van worden

🧡sneller intuïtief handelen voor gedoe uit de hand loopt

 

Ilse Wijnen profiel
Hoe het inzetten van je intuïtie, rust brengt in je gezin

Intuïtie werkt voor iedereen anders. Noem het ook je moederinstinct, je innerlijk weten, je vertrouwen op de signalen van je lichaam. Het kan allemaal.

Voor mij werkt intuïtie als een onderbuikgevoel, een zacht stemmetje, of woorden die iemand zegt die uit de zin lijken te springen. Maar vooral dat onderbuikgevoel is enorm aanwezig.

Het is een kunst om mijn onderbuikgevoel te durven volgen. Maar oh als ik dat doe en durf, dan maak ik beslissingen, waarvan ik nu nog niet weet wat het me gaat brengen, maar waarbij alles in mij zegt dat het de juiste is.

Ik weet ook dat wanneer ik mijn onderbuikgevoel volg, de vervolgstappen op mijn pad komen. Zonder trekken, zonder duwen, zonder frustratie. Dan vallen alle puzzelstukjes in elkaar. Zomaar. Dan past het. Dan klopt het.  Toch vraagt het wel een stukje vertrouwen.

Je baan opzeggen met een jong gezin, een partner die net zelfstandige geworden is, een eigen huis en hypotheek,  is nogal wat. Om maar een voorbeeldje te noemen. Maar toen ik die keuze maakte stuiterde ik zowat. Mijn onderbuik gloeide, ik was zo blij. Het voelde zo goed. En dat zonder te weten wat er verder nog op mijn pad zou komen. Ik voelde aan alles dat dit de weg naar meer geluk was.

Dus ik deed het. Ik zette die stap. Hoe spannend ook, het was de beste stap die ik ooit gezet had.

Het gaf me ruimte om te ontdekken waar ik blij van wordt, mijn intuïtie te ontwikkelen. Het gaf me tijd om mijn eigen praktijk op te zetten. Het gaf de mogelijkheid om de buitenschoolse opvang voor de kinderen op te zeggen, waar ze vaak totaal uitgeput en overprikkeld vanaf kwamen. Het bracht mij rust, de kinderen rust, het bracht stabiliteit, joy. Het bracht een wereld van verschil.

 

En dat met die ene keuze, de durf en gelukkig ook de mogelijkheid om mijn onderbuikgevoel te volgen.

Ok, dit was natuurlijk wel een mega lifechange. Maar ook in de kleinere beslissingen gebruik ik het. Is mijn dochter moe, voel ik dat het op is. Dan gaat ze niet naar haar sport.

Of moet ik een keuze maken tussen een logopedist in mijn woonplaats of 1 twintig minuten verderop, dan is mijn gevoel leidend. Met als gevolg dat we 5 maanden lang, elke week twintig minuten naar logopedie hebben gecrosst maar het voelde goed en achteraf was kloptte de keuze ook.

En voel ik dat mijn energie op is? Dan doe ik gewoon overdag een dutje, maak ik een wandeling of pas mijn voeding aan. Net wat op dat moment voor mij als de beste keuze voelt.

Dat is precies wat ik jou ook gun. Dat je leert hoe jij die beste keuze kunt maken voor jou en voor je gezin. Hoe jij naar dat fluisterende stemmetje of die schreeuwende onderbuik kunt luisteren en er ook op durft te vertrouwen. Hoe jij meer flow kunt ervaren en hoe ook jij dat pad kunt kiezen waarbij alle puzzelstukjes als vanzelf in elkaar vallen.

Ik gun jou dat ook zo! 

Dus kriebelt er nu iets in je onderbuik? Of fluistert er een stemmetje, dat wil ik ook?

 

Elke mama en elk gezin is anders. Daarom is elk traject uniek!

Ik pas jouw traject intuïtief aan op jouw persoonlijke situatie.

We bekijken per sessie wat jij nodig hebt, zodat jij aan het einde van de drie maanden jouw moederinstinct weer herkent, erkent en vertrouwt. Waardoor er automatisch meer rust in je gezin komt. 

En natuurlijk kun jij daarin volledig jouw wensen kenbaar maken.

Maar ik begrijp ook wel dat het fijn is om een beetje te weten wat we gaan doen. 

 

In elk traject zit in ieder geval

🧡Intake

🧡Human Design Sessie

🧡4 keer een 1 op 1 coaching sessie van 1,5 uur

🧡Mogelijkheid om vragen te stellen

 

Daarnaast krijg je 2 sessies die we afstemmen naar je behoefte. Dit kunnen zijn:

  • Workshop afstemmen op je intuïtie
  • Workshop afstemmen op je gezin
  • Workshop intuïtief tekening lezen
  • Luisterafstemming voor jezelf
  • Fluisterafstemming voor je kind
  • Familieopstelling 1 op 1
  • Extra coaching sessie van 1,5 uur

 

Twee voorbeelden van trajecten zouden dus kunnen zijn:

🧡Intake

🧡Human Design Sessie

🧡Workshop afstemmen op je intuïtie

🧡Workshop afstemmen op je gezin

🧡4 keer  1 op 1 coaching sessie van 1,5 uur

🧡Mogelijkheid om vragen te stellen

🧡Intake

🧡Human Design Sessie

🧡Luisterafstemming voor jezelf

🧡Fluisterafstemming voor je kinderen

🧡4 keer een 1 op 1 coaching sessie van 1,5 uur

🧡 Mogelijkheid om vragen te stellen

Wat gaan we tijdens de coaching sessie precies doen?

Ook dit is je mind die graag zekerheid wil hebben. Want als je tot hier gelezen hebt, dan weet je waarschijnlijk al best aardig of dit traject bij je past of niet. Al snap ik best dat het spannend is om in zo’n traject te springen. Dat geeft niet. Ik geef je graag een kijkje in mijn gereedschapskist.

Per sessie bekijken we waar op dat moment de behoefte ligt. Daarbij zet ik diverse tools in. Door op de linkjes te klikken, krijg je een beeld van wat de tools inhouden.

Voice Dialogue

Familie opstellingen

Luisterafstemmingen of kinderfluisteringen

therapie door tafelopstelling

Hoe anderen de coaching ervaren

“Ik besef nu pas dat ik eigenlijk al afstem op mijn intuïtie”

“Ilse heeft me veel inzicht gegeven. Vooral ook veel inzicht dat ik het afstemmen op mijn intuïtie eigenlijk al doe. Ik dacht dat het gewoon iets was wat ‘gewoon’ was. Maar nu besef ik pas dat ik al een heel eind ben met het contact met mijn onderbewuste. Dat dit een hele mooie tool is die ik vaker mag gebruiken voor mezelf en voor andere situaties. Dus dankjewel dat ik dit inzicht via jou heb mogen ontvangen!”

𝘿𝙖𝙣𝙠𝙟𝙚𝙬𝙚𝙡 𝙄𝙡𝙨𝙚 “Dankzij jouw afstemming kan ik haar nog beter ondersteunen. Ik stond al voor haar open, maar nu heb ik nog meer handvatten om haar te helpen. Ik kan nog meer voor haar betekenen. Ik vind het ook zo mooi, zo bijzonder hoe exact je haar beschreef. De bewoordingen die je in de afstemming gebruikt, die gebruikt zij ook heel vaak. Ik herken mezelf er ook heel erg en ik wil die cirkel juist doorbreken. Een aantal dingen was ik me al bewust van, maar veel ook nog niet. Dat helpt me om nu verdere stappen te zetten met haar.” 

kind niet lekker in haar vel wordt geholpen met luisterkind afstemming
vrouw die luistert naar haar eigen innerlijke wens

“Op een fijne en liefdevolle manier richting de wortel van mijn blokkade”

Een paar weken geleden kwam ik bij Ilse voor een hypnosesessie.

Ze zorgt er direct voor dat je je op je gemak voelt. Ze straalt rust uit.
Zonder in details te treden over het thema en de blokkades die ik ervaarde bracht ze me op een fijne en liefdevolle manier richting de wortel van mijn blokkade, hierbij bleef ze er ook voor zorgen dat ik me veilig en op mijn gemak voelde.
Na de sessie zorgt ze nog voor een fijn nagesprek waarbij je genoeg tijd krijgt om weer lekker fris en helder te zijn.
Het was een hele mooie reis die ik gemaakt hebt, en vond het ook een hele fijne sessie.
Dankjewel hiervoor.

“Ik kon volledig mezelf zijn”

Ik heb een hypnose mogen ontvangen van Ilse, een vervolg op ons intake gesprek en een korte start hypnose. Ik heb veel inzichten gehad en veel linken kunnen leggen naar eerder bovengekomen patronen en overtuigingen. Ik ben tijdens de hypnose in verschillende ruimtes en momenten geweest. De begeleiding was fijn en ik voelde me veilig, waardoor ik volledig mezelf kon zijn. Ik heb mijn emoties er kunnen laten zijn, om zo weer wat opgeslagen pijn los te kunnen laten. Dankjewel Ilse, voor de fijne sessie. Ik kijk nu al uit naar onze volgende sessie

“Wat een herkenning!”

Ilse heeft het Human Design van onze vijfjarige dochter berekend en uitgelegd. Wat een herkenning roept dat op! Zonder mijn dochter te hebben ontmoet, wist Ilse haar sterke én kwetsbare kanten te benoemen en te duiden. Gedrag waar wij als ouders wel eens tegenaan lopen blijkt voort te komen uit de manier waarop onze dochter de wereld ervaart en energie ontvangt. Fijn om hier nu op in te kunnen spelen. Door bijvoorbeeld niet meteen een antwoord op een te maken keuze te verwachten, raakt onze dochter niet gefrustreerd. Soms weet ze meteen wat goed voor haar is, soms moet het even indalen. Prima! Ook fijn om te weten dat we haar niet moeten overweldigen met mogelijkheden. Kiezen uit drie boekjes gaat haar makkelijker af dan een boekenplank vol. Leven volgens het Human Design is een zoektocht, maar wel één met duidelijke richtlijnen. Het gesprek met Ilse verliep prettig. Ze leeft zich goed in, haalt ervaringen uit haar eigen leven aan waardoor je meteen herkenning ervaart en ze is heel vriendelijk. Kortom: een hele positieve ervaring!

Hey maar Ils, hoe zit dat dan met…

dat voelen en afstemmen op jezelf? Eigenlijk vind ik dit best wel eng?
Ok, dat kan ik me voorstellen. Maar weet je, dit traject is heel praktisch en laagdrempelig. Je luistert niet naar iets geks, maar je gaat naar je innerlijke stem luisteren. Diep van binnen weet je alle antwoorden al. Alles wat je nodig hebt om meer rust te krijgen in je gezin, zit al in je. Je wordt je er alleen van bewust. 

ja, maar wacht even…. Als ik alles op gevoel moet gaan doen, hoe moet dat dan. Mag ik dan helemaal niet meer denken? Hoe werkt dat?

Onze maatschappij is heel erg ingericht op het afwegen van voors- en tegens. Het luisteren naar de adviezen van anderen en het zien van de nadelen.

Terwijl ons lichaam eigenlijk heel wijs is en alle antwoorden die voor jou goed zijn, al in zich heeft. Dat is waar ik je weer bewust van ga maken. Want je lichaam geeft al die signalen nog steeds af. Alleen zijn we vaak zo druk bezig dat we die signalen niet meer opmerken.

En nee, je gaat niet alles op gevoel doen. In een druk gezin is het ook heel fijn om een praktisch en logisch nadenkend bezig te zijn om de zaak draaiende te houden. Maar het helpt enorm als je je intuïtie hierbij gebruikt. Dat maakt beslissingen stukken makkelijker.

heb ik dat eigenlijk wel, dat moederinstinct?
Daar kan ik heel kort en krachtig in zijn: JA.

Iedereen is geboren met een natuurlijk instinct. Een natuurlijke intuïtie. Een innerlijke stem vol wijsheid. Deze innerlijke stem, helpt je om je veilig en gezond te houden.

In de oertijd was deze stem essentieel om te overleven. Alleen in de tegenwoordige tijd, hebben we geleerd om veel meer te vertrouwen op onze mind, onze gedachten. We zijn het verleerd om naar onze intuïtie te luisteren. 

Maar het is er altijd, daar mag je op vertrouwen!

Maar wat als het me nou niet lukt?

Ook daar ga ik je bij helpen. Daar zijn de coachsessies voor. In die sessies gaan we gericht kijken naar de blokkades die in de weg zitten om weer in contact met je lichaam, je gevoel en je intuïtie te komen. En niet alleen ernaar kijken. We gaan ze ook oplossen natuurlijk.

Maar dat intuïtieve, is dat niet zweverig?

Nee, daarom heet het traject ook praktisch intuïtief. Ik gebruik mijn innerlijke stem graag, maar wel met beide pootjes op de vloer. Ik maak het graag praktisch, toepasbaar, bruikbaar. Dan kun je het juist heel makkelijk gebruiken in je gezin.

Ik vind het wel interessant maar ik heb er nu eigenlijk geen tijd voor?
Tja, ik kan me voorstellen dat je gezin, je familie en alle moetjes ontzettend veel tijd kosten. Maar hoe lang wil je nog zo door gaan? Als je blijft doen, wat je altijd deed. Dan krijg je ook wat je altijd kreeg. 

Wil je verandering? Of blijf je doorsudderen? Welke keuze maakt jouw onderbuik? 

Nou ben ik natuurlijk ook nog benieuwd naar de kosten.

Dat snap ik heel goed. Daarom nog even alles op een rijtje.

In drie maanden tijd leer je jouw moederinstinct weer te herkennen, vertrouwen en inzetten in je gezin. Met als resultaat, meer rust, balans en plezier in je gezin.

 

 Om dit te realiseren in drie maanden, krijg je:

🧡Intake

🧡Human Design Sessie

🧡4 coachgesprekken van 1,5 uur

🧡2 workshops/ afstemmingen/ familieopstelling, afgestemd op jouw behoefte

🧡 Mogelijkheid tot tussentijds vragen stellen 

 

Dit alles samen is nu te bestellen voor

 

€997  –> maar…

697,-

de eerste 5 beslissers, krijgen de de super prijs van

697,-

Oeh, ik heb ook nog een toffe bonus voor je!

Elke maand een kaartje en mini afstemming

Elke maand trek ik een kaartje voor je en maak ene mini afstemming, zodat jij weet welke stappen er weer gezet mogen worden. Zo kun j e nog gerichter door met je traject.

intuïtief kaartje trekken

Hoe gaat het verder nadat je je aanmeldt?

Intake

We starten met een intake van ongeveer een uur. Tijdens de intake leren we elkaar kennen, bepalen we wat je wilt bereiken de komende drie maanden en bepalen we hoe het traject er grofweg uit gaat zien voor jou. 

Je kunt de intake ook los boeken voor 67 euro en je later aanmelden voor het traject. Je krijgt dan de kosten van je intake als korting op je traject. Vraag dan even de kortingscode.

Van start

Tijdens de coachgesprekken, workshops of afstemmingen gaan we werken aan het activeren van jouw moederinstinct voor meer rust in je gezin. Ook jouw persoonlijke doel nemen we natuurlijk nog mee.

Na de drie maanden

Na de drie maanden evalueren we hoe het gegaan is. Waar je stond aan het begin van het traject en waar je staat aan het eind van het traject.

Belangrijk om even rekening mee te houden

Het gaat om een drie maanden traject, maar in verband met vakanties kan het zijn dat maanden verschuiven. Dus bijvoorbeeld juli-september-oktober.

rust en plezier in je gezin

Stel je eens voor hoe het zou zijn als jij intuïtief weet, wat jouw gezin nu nodig heeft.

Geen algemene adviezen, niet meer twijfelen, geen uren mediteren. Gewoon weten.
Gewoonweg geweldig! Ik doe mee.