moeder en dochter in liefdevolle omhelzing

Activeer jouw moederinstinct voor meer rust in je gezin!

In Praktisch Intuïtief leer jij in 3 maanden je eigen intuïtie herkennen, vertrouwen en inzetten in je gezinsleven.

Resultaat?

Minder gedoe, meer rust, balans en vertrouwen!

Om daar te komen, leer je

🧡je innerlijke stem herkennen

🧡je intuïtie inzetten als je kinderen niet lekker in hun vel zitten

🧡kiezen voor jezelf en je gezin zonder schuldgevoel

🧡jezelf veel meer vertrouwen dat jij altijd weet wat je gezin nodig heeft

🧡je minder aan te trekken van de mening van anderen

🧡van binnen voelen waar jij als mama en je gezin echt blij van worden

🧡sneller intuïtief handelen voor gedoe uit de hand loopt

 

Voel je al iets kriebelen in je onderbuik?  Of roept er een intern stemmetje al heel hard ja? Of ben je simpelweg nieuwsgierig?

Lees dan nog even door over de inhoud van het traject.

Laat ik je een geheimpje verklappen, die kan ik je niet vertellen. Niet omdat ik het niet wil hoor, maar ik werk op mijn gevoel.

Elke mama en elk gezin is anders. Daarom is ook elk traject uniek!

Ik pas elk traject aan op wat jij nu nodig hebt. De beste ingevingen komen vaak pas op de dag zelf.

Maar ik begrijp ook wel dat het fijn is om een beetje te weten wat we gaan doen.

Dus daarom een paar voorbeeldjes, hoe de 3 maanden ingevuld kunnen worden.

  • Human Design Sessie
  • Workshop afstemmen op je intuïtie
  • Workshop afstemmen op je gezin
  • 4 keer een 1 op 1 coaching sessie van 1,5 uur
  • Tussentijds vraagmoment

Of misschien heb jij met jouw gezin wel meer behoefte aan het volgende:

  • Human Design Sessie
  • Luisterafstemming voor jezelf
  • Fluisterafstemming voor je kinderen
  • 4 keer een 1 op 1 coaching sessie van 1,5 uur
  • Tussentijds vraagmoment

We kijken per keer wat jij nodig hebt, zodat je aan het eind van de drie maanden je eigen moedergevoel weer herkent, erkent en vertrouwt. Waardoor er automatisch meer rust in je gezin komt.

Terug gaan naar je gevoel, afstemmen op je zelf, luisteren naar je innerlijke stem, is de basis voor jezelf om te gaan voelen wat jij nodig hebt. Hoe jij in het leven wilt staan.

Maar heb je nu het gevoel dat jouw hoofd Nederlands praat en je lijf Russisch en ben je op zoek naar jouw eigen woordenboek?

Dan nodig ik je uit om mee te doen met deze workshop. Want jouw eigen onderbewuste maakt de vertaling! Helemaal toegespitst op jou! En ik ga je leren hoe!

Wat anderen over mij zeggen

De afgelopen twee weken heb ik maar een nacht slecht geslapen en ook de hoofdpijn is een stuk minder en dat heeft waarschijnlijk ook te maken met een goede nachtrust. Ik merk dus wel degelijk verandering want maar één slechte nacht in twee weken is top en hebben de sessies dus wel zeker resultaat opgeleverd. Nogmaals dank daarvoor.

Fien
Fien

Ik heb een hypnose mogen ontvangen van Ilse, een vervolg op ons intake gesprek en een korte start hypnose. Ik heb veel inzichten gehad en veel linken kunnen leggen naar eerder bovengekomen patronen en overtuigingen. Ik ben tijdens de hypnose in verschillende ruimtes en momenten geweest. De begeleiding was fijn en ik voelde me veilig, waardoor ik volledig mezelf kon zijn. Ik heb mijn emoties er kunnen laten zijn, om zo weer wat opgeslagen pijn los te kunnen laten. Dankjewel Ilse, voor de fijne se... Read More

Esmee
Esmee
Een paar weken geleden kwam ik bij Ilse voor een hypnosesessie.
Ze zorgt er direct voor dat je je op je gemak voelt. Ze straalt rust uit.
Zonder in details te treden over het thema en de blokkades die ik ervaarde bracht ze me op een fijne en liefdevolle manier richting de wortel van mijn blokkade, hierbij bleef ze er ook voor zorgen dat ik me veilig en op mijn gemak voelde.
Na de sessie zorgt ze nog voor een fijn nagesprek waarbij je genoeg tijd krijgt om weer lekker fris en helder te zijn.
Het ...
Read More
Anneloes
Anneloes

Peter over Human Design:

Ik begin al steeds meer bij mijn kinderen te herkennen. Het geeft een besef dat het goed is hoe ze zijn. Ik kan ze nu veel meer laten zijn, wie ze zijn.

Peter
Peter

Marina over Human Design:

Wauw, dit is precies zoals ik mezelf ook omschrijf.

Bizar dat het zo kloppend is. Hier wil ik zeker meer over weten.

Marina
Marina

Ilse heeft het Human Design van onze vijfjarige dochter berekend en uitgelegd. Wat een herkenning roept dat op! Zonder mijn dochter te hebben ontmoet, wist Ilse haar sterke én kwetsbare kanten te benoemen en te duiden. Gedrag waar wij als ouders wel eens tegenaan lopen blijkt voort te komen uit de manier waarop onze dochter de wereld ervaart en energie ontvangt. Fijn om hier nu op in te kunnen spelen. Door bijvoorbeeld niet meteen een antwoord op een te maken keuze te verwachten, raakt onze doc... Read More

Jessica
Jessica

Wat een hele fijne opruim visualisatie! 💕💕 En helemaal op het juiste moment.

Ankie
Ankie

De visualisatie was zo fijn om te doen!

Ineke
Ineke

Jeetje wat een inzichten toen we de visualisatie 1 op 1 in je praktijk deden. We gingen echt de diepte in en meteen ook zoveel stappen gezet. Onvoorstelbaar.

Esther
Esther

“Het heeft me veel inzicht gegeven. Vooral ook veel inzicht dat ik het afstemmen eigenlijk al doe; het afstemmen met schrift. Ik dacht dat het gewoon iets was wat ‘gewoon’ was. Maar nu besef ik pas dat ik al een heel eind ben met het contact met mijn onderbewuste. Dat dit een hele mooie tool is die ik vaker mag gebruiken voor mezelf en voor andere situaties. Dus dankjewel dat ik dit inzicht via jouw workshop heb mogen ontvangen!”

Marion
Marion

Hey maar Ils, hoe zit dat dan met…

dat voelen en afstemmen op jezelf? Eigenlijk vind ik dit best wel eng?
Ok, dat kan ik me voorstellen. Maar weet je, dit traject is heel praktisch en laagdrempelig. Je luistert niet naar iets geks, maar je gaat gewoon meer naar je gevoel luisteren.

ja, maar wacht even…. Als ik alles op gevoel moet gaan doen, hoe moet dat dan. Mag ik dan helemaal niet meer denken? Hoe werkt dat?

Onze maatschappij is heel erg ingericht op het afwegen van voors- en tegens. Het luisteren naar de adviezen van anderen en het zien van de nadelen.

Terwijl ons lichaam eigenlijk heel wijs is en alle antwoorden die voor jou goed zijn, al in zich heeft. Dat is waar ik je weer bewust van ga maken. Want je lichaam geeft al die signalen nog steeds af. Alleen zijn we vaak zo druk bezig dat we die signalen niet meer opmerken.

heb ik dat eigenlijk wel, dat moederinstinct?
Daar kan ik heel kort en krachtig in zijn: JA.

Iedereen is geboren met een natuurlijk instinct. Een natuurlijke intuïtie. Een innerlijke stem vol wijsheid. Deze innerlijke stem, helpt je om je veilig en gezond te houden.

In de oertijd was deze stem essentieel om te overleven. Alleen in de tegenwoordige tijd, hebben we geleerd om veel meer te vertrouwen op onze mind, onze gedachten. We zijn het verleerd om naar onze intuïtie te luisteren. 

Maar het is er altijd, daar mag je op vertrouwen!

Maar wat als het me nou niet lukt?

Ook daar ga ik je bij helpen. Daar zijn de coachsessies voor. In die sessies gaan we gericht kijken naar de blokkades die in de weg zitten om weer in contact met je lichaam, je gevoel en je intuïtie te komen. En niet alleen ernaar kijken. We gaan ze ook oplossen natuurlijk.

Maar dat intuïtieve, is dat niet zweverig?

Nee, daarom heet het traject ook praktisch intuïtief. Ik gebruik mijn innerlijke stem graag, maar wel met beide pootjes op de vloer. Ik maak het graag praktisch, toepasbaar, bruikbaar. Dan kun je het juist heel makkelijk gebruiken in je gezin.

Ik vind het wel interessant maar ik heb er nu eigenlijk geen tijd voor?
Tja, ik kan me voorstellen dat je gezin, je familie en alle moetjes ontzettend veel tijd kosten. Maar hoe lang wil je nog zo door gaan? Als je blijft doen, wat je altijd deed. Dan krijg je ook wat je altijd kreeg. 

Wil je verandering? Of blijf je doorsudderen?

Stel je eens voor hoe het zou zijn als je precies zou weten wat jij op dit moment nodig hebt.

Geen algemene adviezen, maar dat wat speciaal voor jou het beste is.
Yep, ik doe mee aan de workshop voor slechts 37 euro.