Ria

Via de Human Design Reading heeft Ilse mij een stukje verdieping gegeven in Human Design waar ik naar op zoek was. Het heeft mij nieuwe inzichten gegeven in mijn valkuilen en talenten. En we hebben direct acties opgesteld waar ik mee aan de slag kon gaan. Dit resulteerde in een zeer positief gesprek op mijn werk, waar ik eerder in zou zijn vast gelopen. En waar ik vastgehouden zou hebben aan verantwoordelijkheden die niet van mij zijn. Kortom in een kort gesprek al heel veel inzichten en tools waar ik op alle vlakken in mijn leven mee aan de slag kan. Ook heel waardevol bij de online meeting, dat Ilse een overzichtelijke presentatie maakt en het gesprek opneemt, zodat je alle informatie nog eens kunt terug luisteren.

Mieke

De kinderfluistering was een mooi moment van relativeren. Ik denk dat het vooral helpend was voor mij, de manier waarop ik kijk naar de problemen en struggels van mijn kind. Ik kijk nu veel meer naar de dingen die wel goed gaan, de mooie kwaliteiten. 

Vilna

Ongeveer 2 maand geleden de kinderfluistering gehad voor onze zoon ivm zijn erge hoofdbonken ‘s nachts en overdag ontevredenheid. Hij heeft in de fluistering ons huis ‘opgeruimd’ en ik durf het haast niet te zeggen maar diezelfde nacht sliep hij als een roosje! En die nacht daarna, daarna en nu nog steeds!! Af en toe zit er eens een nacht tussen dat het wat minder is, maar ach dat hebben we allemaal wel eens en het is niks vergeleken met wat we gewend waren. Ook overdag is hij stuk beter te pas, hij blijft minder lang in ‘negativiteit’ hangen. Ik ben je dus echt heel erg dankbaar en wou dat ik het veel eerder had gedaan.

1 2 3 7