Christa

“Ik kom er achter dat ik teveel de spreekwoordelijke bomen op aan het kweken ben. Ik merk dat me dat ook steeds meer gaat vervelen. Dus na jouw Human Design mini reading heb ik meteen mijn agenda gepakt en  ben ik gaan kijken hoe ik anders kan prioriteren en welke taken door andere overgenomen kunnen worden. Zodat ik kan blijven doen waar ik blij van word.
Dankjewel daarvoor, Ilse”

Ria

Via de Human Design Reading heeft Ilse mij een stukje verdieping gegeven in Human Design waar ik naar op zoek was. Het heeft mij nieuwe inzichten gegeven in mijn valkuilen en talenten. En we hebben direct acties opgesteld waar ik mee aan de slag kon gaan. Dit resulteerde in een zeer positief gesprek op mijn werk, waar ik eerder in zou zijn vast gelopen. En waar ik vastgehouden zou hebben aan verantwoordelijkheden die niet van mij zijn. Kortom in een kort gesprek al heel veel inzichten en tools waar ik op alle vlakken in mijn leven mee aan de slag kan. Ook heel waardevol bij de online meeting, dat Ilse een overzichtelijke presentatie maakt en het gesprek opneemt, zodat je alle informatie nog eens kunt terug luisteren.

Mieke

De kinderfluistering was een mooi moment van relativeren. Ik denk dat het vooral helpend was voor mij, de manier waarop ik kijk naar de problemen en struggels van mijn kind. Ik kijk nu veel meer naar de dingen die wel goed gaan, de mooie kwaliteiten. 

1 2 3 7