blog schrijven

Ik heb iets speciaals voor je!

Een uniek aanbod, alleen geldig tot en met dinsdag 30 november en beperkt plek!

Heb jij dringend behoefte aan tijd voor jezelf?

Vraag jij je ook steeds af hoe je tijd voor jezelf kunt maken?

Ben jij helemaal klaar met je korte lontje?

Wil jij jouw batterij nu eindelijk weer eens helemaal vol laden, in plaats van altijd maar half?

Is jouw innerlijk vuurtje nog maar een waakvlammetje? En wil je daar graag weer een kampvuur van maken?

 

Ja?

En roep je dan ook meteen: Maar hoe dan?

Dat leer je in mijn

En nu is deze voor een speciale pilot prijs!

447 euro

in plaats van de gebruikelijke 747 euro!

  

Hiervoor krijg je:

🧡1 afstemming ter waarde van 147 euro;

🧡8 uur coaching ter waarde van 600 euro;

🧡een leuke verrassing

🧡 het traject start in december en duurt tot medio februari (ivm kerstvakantie)

Let op: het aanbod geldt tot dinsdag 30 november en ik heb slechts 2 plekjes!

In het traject gaan we ontdekken hoe jij tijd voor jezelf kunt gaan maken.

Hoe je jezelf op kunt laden.

Maar ook gaan we kijken waar jij energie van krijgt.

Waar jij blij van wordt!

En hoe je dat structureel in kunt bouwen in je leven!

En het leukste van al. Als jij lekkerder in je vel zit, dan gaan je kids mee in jouw fijne energie! Kortom, niet alleen mama wordt hier blij van maar het hele gezin heeft hier baat bij!

“Met dit kaartje wil ik je nog maar eens bedanken voor je afstemming. Ik lees je werk nog regelmatig door en dan worden steeds andere facetten helder voor mij. En ik kan door jouw werk in verbinding komen met heel oude, diep verstopte pijn…Jouw afstemming bracht de verwerking daarvan in een stroomversnelling!! Door jouw beeldtaal kon ik in contact komen met het kleine meisje in mij. Nu kan ik veel beter voor haar zorgen en daar ben ik je diep diep dankbaar voor!
En, ik zou er nog veel meer over kunnen zeggen… Bijvoorbeeld dat ik me achteraf realiseer dat jij in jouw afstemming een proces beschreef dat op onbewust niveau bij mij gaande was, maar waarmee ik nog niet in verbinding was. Pas achteraf, toen dat proces wat jij dus al beschreef, binnen mijn blikveld kwam, realiseerde ik me dat jij dat al beschreven had. En toen kreeg jouw afstemming er een dimensie bij. Namelijk dat ik me ervan bewust werd dat processen soms ‘ondergronds’ plaatsvinden op momenten dat je denkt stil te staan in je leven. En dat ik er op mag vertrouwen dat het allemaal goed is. Dat ook al zie ik het niet, er op energetisch niveau toch processen plaatsvinden.”

“Ik ontdek steeds nieuwe stappen die ik mag zetten.

“Een tijdje geleden heb ik een hele bijzondere afstemming ontvangen van Ilse. Deze raakte me zeer en heeft me geholpen mijn weg weer terug te vinden! Pas las ik de afstemming weer en steeds ontdek ik nieuwe handvatten die nu weer de aandacht mogen hebben. Zo bijzonder hoe dit werkt en vooral ook door blijft werken!”

Ilse Wijnen profiel
Hi, ik ben Ilse

En ik help drukbezette mama’s terug dichter bij hun gevoel te komen.

Zodat het thuis met de kids weer gezelliger wordt!💖

Hoe ik dat doe?

Door middel van afstemmingen, workshops en coachingstrajecten, help ik jou weer in contact te komen met jouw innerlijke stem.

Deze stem weet namelijk feilloos te vertellen wat jij nodig hebt om weer relaxter in het leven te staan. Wat je nodig hebt om je kids beter te kunnen ondersteunen. En wat je nodig hebt om het thuis gezelliger te hebben met zijn allen.

Ik heb jarenlange ervaring als personeelsmedewerker. Maar in 2019 voelde ik dat werken bij een baas, volgens het reguliere sysmteem niet meer bij mij pastte.

De rat race van kids, werken, huishouden en al het andere wat ik vond dat nog moest, maakte van mij een vermoeide, gestresste en ongezellige mama.

De kids spiegelden mij in mijn gedrag en samen zorgden we regelmatig voor ontploffingsgevaar en ook zeker voor daadwerkelijke ontploffingen!

Dit moest anders! Maar hoe?

Toen mijn moeder overleed kwam de echte ommekeer. Zij heeft me indirect het pad van mijn intuïtie op gestuurd.

Door beter naar mezelf te luisteren en beter voor mezelf te zorgen, werd ik happier. En een happy mama is een happy family heb ik laatst geleerd. 

Geloof me het klopt echt!

Voor mezelf zorgen betekent ook werk doen, waar ik blij van word.

Het vuurtje in mij gaat branden en mijn ogen gaan glimmen als ik andere mama’s op een intuïtieve manier mag helpen!

Tijdens mijn eigen zoektocht heb ik de steun gehad van een aantal prachtige mensen. Ik heb van hen zoveel geleerd.

Ik gun dat iedereen!

Daarom hoop ik dat ik ook jou mag gaan helpen op jouw weg naar meer geluk!

Warme groet,
 

Ilse

Misschien denk je nu….

Hmm…. Ik heb eigenlijk geen tijd voor een traject.
Dat snap ik. Je hebt hoogstwaarschijnlijk zo’n drukke agenda dat je nu denkt dat je geen tijd hebt om in een traject te investeren. Maar wat als ik je vertel dat dit traject juist tijd voor jou vrij gaat maken. Door nu tijd in dit traject te investeren, ga je juist tijd creën!

Maar wat als het niet helpt?
Blijf je staan waar je nu staat? Vasthouden aan dat wat niet meer fijn voelt? Hoe lang wil je nog door blijven sudderen?

Of ga jij een stap zetten in de goede richting? Als jij aan alles voelt dat je toe bent aan meer rust, tijd voor jezelf en herontdekken waar jij blij van wordt?  Dan is het nu tijd om deze stap te gaan zetten. Je bent niet voor niets op deze pagina gekomen.

Wat is een afstemming?
Tijdens een afstemming ga ik in gesprek met jouw onderbewuste. Ik stem op jouw frequentie af, zoals een radio ook een bepaalde frequentie van een zender af stemt. Ik ga dan in gesprek met jouw onderbewuste en zo haal ik de belangrijkste onderwerpen waar we mee aan de slag mogen, naar boven. Dit helpt om snel en gericht stappen te zetten, waardoor de coaching vele malen effectiever is.

Oeh, maar kom je dan alles van me te weten tijdens die afstemming?
Jouw onderbewuste bepaalt wat in de afstemming naar boven komt. Er komt altijd precies datgene aan bod, wat nu gehoord mag worden. Dus nee, ik kom niet alles van je te weten.  Als je voor bepaalde dingen  nog niet klaar bent, dan houdt jouw onderbewuste ook daar rekening mee.

Moet ik dan iedere keer naar je toe komen?
Die keuze is aan jou. We kunnen ook online coaching doen. Vooral bij de intake en het bespreken van de afstemming is dat prima te doen. Maar bij live coaching kan ik diverse tools beter inzetten.

 

Ik wil eigenlijk eerst nog wat meer weten?
Neem dan even contact met me op via info@praktijkpuursense.nl
of via chat 06-51075735 dan plannen we vrijblijvend een belafspraak
Jaaah ik wil 1 van de 2 plekjes!
Ik doe mee aan het twee maanden traject!