Met mij werken

Hypnotherapie

Al tijden loop je te sukkelen met verschillende klachten en het lukt je maar niet om er vanaf te komen. Zo kamp je misschien met hoofdpijnen, slapeloosheid, angsten, boosheid, vermoeidheid, onverklaarbaar verdriet of noem maar op. 

Hypnotherapie is een mooie vorm van coaching waarin je actief gaat kijken naar de oorzaak van jouw klachten en ze ook op gaat lossen. 

Wil je weten wat hypnotherapie precies is en hoe het in zijn werk gaat?

Klik dan hier om verder te lezen.

 

Coaching voor mama's

 Als het niet lekker loopt in je gezin, dan zoek je meestal de oplossing eerst bij je kinderen. Als zij lekker in hun velletje zitten, dan gaat het bij jou ook vast beter.

Maar wat wij als moeders nogal eens vergeten, is dat onze kinderen voornamelijk bezig zijn om ons te spiegelen.

Het omgekeerde is dus eigenlijk veel belangrijker. Als wij als mama’s lekkerder in ons vel zitten, onze eigen grenzen aangeven, voelen wat wij nodig hebben, dan leren onze kinderen daarvan. Dan zitten zij automatisch ook beter in hun vel.

Dus hoe logisch is het dan eigenlijk, om zelf naar een coach te stappen? Benieuwd hoe ik je kan ondersteunen?

 Lees dan hier even verder.

Luisterafstemming voor jezelf

Voel je dat het anders mag, maar weet je nog niet hoe? En vind je het lastig om structureel een afspraak in te plannen met een therapeut?

Dan is een luisterafstemming een ideale oplossing voor jou.

Jouw innerlijke stem weet namelijk precies te vertellen wat jij nodig hebt. Ik ga in gesprek met die innerlijke stem en haal naar boven wat jij nodig hebt. Je krijgt meteen praktische handvatten hoe je snel stappen kunt zetten die bij jou persoonlijk passen.

En dat zonder naar me toe te komen. Je leest het gewoon op jouw eigen tijd.

Wil je weten hoe ik een afstemming maak?

Klik dan hier om verder te lezen.

Luisterkind afstemming

Zit je met je handen in het haar omdat je merkt dat je kind niet lekker in zijn vel zit? Veel huilen, slecht slapen, niet naar school willen, bedplassen, of elke nacht bij jullie in bed belanden?

Ik weet als moeder hoe pittig dat kan zijn!

Hoe heerlijk zou het zijn als je precies weet wat je kind nodig heeft om weer lekker in zijn vel te zitten. En dat zonder hem of haar van therapeut naar therapeut te slepen.

Je kind vertelt alles aan mij in een Luisterkind afstemming zonder dat real life contact nodig is.

Wil je weten hoe dat werkt?

 Klik dan hier om verder te lezen.

Waarom Praktijk Puur Sense

liefde en verbinding

Elke afstemming, elke workshop en elk traject is bijzonder. Geen twee trajecten zijn gelijk. Ik kijk dan ook wat op dat moment de aandacht mag hebben en hier werken we samen aan. Daarbij werk ik vanuit liefde en in verbinding!

persoonlijk contact

Iedereen is anders en iedereen heeft andere behoeften. Daarom vind ik het ontzettend belangrijk dat er rekening gehouden wordt met ieders wens en ieders vraag. Dit doe ik via persoonlijk contact via mail of in de energie!

kwaliteit

Ik sta voor kwaliteit. Elke afstemming en elk traject krijgt dan ook mijn volledige aandacht. Loopt er iets niet lekker van beide kanten, dan zal ik dat ook altijd eerlijk aangeven en gaan we samen op zoek naar een passende oplossing!

puurheid-rust-relax

Praktijk Puur Sense
Ilse Wijnen

Adres:
Hulselsedijk 8
5541RP Reusel

Email: info@praktijkpuursense.nl

KvK: 78129656
BTW: NL 003296322B43

Privacyverklaring

Algemene Voorwaarden

Belangrijk om te weten