ballen laten vallen omdat het anders mag

Afstemming voor volwassenen

Voel je dat het anders mag, maar weet je nog niet hoe?

Jouw innerlijke stem weet dat wel precies te vertellen.
Ik ga in gesprek met die innerlijke stem. Zo geef ik jou een kijkje in wat je nodig hebt. Maar je krijgt ook meteen praktische handvatten hoe je snel stappen kunt zetten die bij jou persoonlijk passen.

Wil je weten hoe ik dit doe? Klik dan hieronder op de knop!

tijd voor jezelf
kind niet lekker in haar vel wordt geholpen met luisterkind afstemming

Luisterkind afstemming

Zit je met je handen in het haar omdat je merkt dat je kind niet lekker in zijn vel zit? Veel huilen, slecht slapen, niet naar school willen, bedplassen, of elke nacht bij jullie in bed belanden?

Ik weet als moeder hoe pittig dat kan zijn!

Hoe heerlijk zou het zijn als je precies weet wat je kind nodig heeft om weer lekker in zijn vel te zitten. Je kind geeft het zelf aan in een Luisterkind afstemming.

Wil je weten hoe dat werkt? Via onderstaande link lees je meer.

Waarom Praktijk Puur Sense

liefde en verbinding

Elke afstemming, elke workshop en elk traject is bijzonder. Geen twee trajecten zijn gelijk. Ik kijk dan ook wat op dat moment de aandacht mag hebben en hier werken we samen aan. Daarbij werk ik vanuit liefde en in verbinding!

persoonlijk contact

Iedereen is anders en iedereen heeft andere behoeften. Daarom vind ik het ontzettend belangrijk dat er rekening gehouden wordt met ieders wens en ieders vraag. Dit doe ik via persoonlijk contact via mail of in de energie!

kwaliteit

Ik sta voor kwaliteit. Elke afstemming en elk traject krijgt dan ook mijn volledige aandacht. Loopt er iets niet lekker van beide kanten, dan zal ik dat ook altijd eerlijk aangeven en gaan we samen op zoek naar een passende oplossing!

puurheid-rust-relax

Praktijk Puur Sense
Ilse Wijnen

Adres:
Hulselsedijk 8
5541RP Reusel

Email: info@praktijkpuursense.nl

KvK: 78129656
BTW: NL 003296322B43

Privacyverklaring

Algemene Voorwaarden

Belangrijk om te weten